Tribute to Miguelle 2014

 

Definitivno najpoznatiji i najistrajniji pojedinačni događaj, bar u Vojvodini, održaće se se po 14. put u kontinuitetu u Subotici.
Čuvajući svoj prepoznatljivi karakter i savršeno balansirajući između prošlosti i sadašnjosti, “Tribute to Miguelle 2014” će 06. decembra beskompromisno ostati veran pravim vrednostima undergrounda i kvalitetnom zvuku modernog doba i publici predstaviti imena na koja niko ne može ostati ravnodušan.

I ovogodišnji Tribute će proći u znaku, u Srbiji nedovoljno prisutnog, tehna, te će svojim nastupom ovu manifestaciju uveličati jedan od, na svetskom nivou, primećenijih dj/producenata nove generacije – Splatter iz Mexico City-ja (Mexico).

https://www.facebook.com/splattermusik

Zvuk koji će Subotica prvi put imati prilike da čuje, doneće poznata Beogradska tehno ekipa Concrete DJz, čiji energični i bezuslovni tehno setovi garantuju priču koja će se prepričavati.

https://www.facebook.com/Concrete.Djz

Iako već neko vreme živi u Londonu, Nikolu Majdanovića, koji se takođe našao u sastavu izvođača, domaća publika veoma dobro poznaje, a podršku će i ove godine pružiti srpski predstavnici internacionalne RTS.FM ekipe Hypnoizz i Adamov.

Ulaz na “Tribute” će biti 350 dinara pre i 450 dinara posle ponoći.

FB event: https://www.facebook.com/events/313117695559665/

 

Jednom godišnje imamo priliku da ponovo proživimo nezaboravno.
Sačuvajmo ideju. Iskreno.
Goran Vidaković DJ Miguelle (1976. – 2001.)

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor