Trodnevne ulaznice za Fresh Wave Heaven u prodaji po promo ceni do ponedeljka 5. avgusta!

 

Iskoristite priliku i do ponedeljka, 5. avgusta, nabavite trodnevnu festivalsku ulaznicu po sniženoj ceni!

Promotivna cena trodnevnih ulaznica od 65KM (33evra) za predstojeće Fresh Wave Heaven izdanje festivala aktuelna je do ponedeljka 5. avgusta, a potom će se trodnevne ulaznice prodavati po punoj ceni od 75KM (38evra). Ulaznice možete u Banjaluci na Trgu Krajine i kupiti putem on line servisa:

– kupikartu.ba 

– gigstix.com

Ukoliko još niste rezervisali smeštaj u Banjaluci za vreme ovogodišnjeg izdanja Fresh Wave Festivala ne brinite, imamo rešenje za vas!

Ostvarili smo saradnju sa odličnom ekipom BL Adventure i podsrestvom njihovih usluga nudimo trodnevni smještaj i trodnevnu festivalsku ulaznicu po jedinstvenoj cijeni i po najpovoljnijem aranžmanu. U ponudi su trodnevni hotelski smještaj koji uključuje festivalsku ulaznicu po promotivnoj cijeni od 135 + 33 evra, odnosno  motelski 75 + 33 evra. Smještaj u apartmanima po cijeni od 75 + 33 evra i u hostelima po cijeni od 51 + 33 evra. Napominjemo da je cijena ulaznica u navedenim paketima aktuelna do ponedjeljka, 5. avgusta.

Informacije o načinu plaćanja i o slobodnim smještajnim kapacitetima možete lako saznati putem e-mail adrese:  [email protected] ili putem brojeva telefona:

 +387 65 578-947

 +387 65 262-998

Provjerite listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vrijeme festivala na www.freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge!

 

Avatar photo

Autor: Igor