Zvezde Heineken Lovefesta prvi gosti kraljevačkog aerodroma Jamie Jones prvi sleće na Moravu!

 

Privatni avion svetskog di-džej maga i muzičkog producenta Jamie Jones-a biće prvi ikada, koji će dodirnuti tlo novootvorenog aerodroma “Morava”. Iako je zvanično najavljeno da će letovi na kraljevačkom aerodromu početi tokom zime, rukovodstvo je donelo odluku da napravi presedan i sa ponosom ugosti velike svetske zvezde tokom trajanja Lovefesta.

Organizatori Lovefesta, među prvima su imali priliku da zavire u prostorije ove građevine, koja je kreirana po najvišim svetskim standardima. Čitav aerodrom je moderno uređen, a čast da prvi čekiraju svoj pasoš i tako uđu u istoriju ove zgrade imaju upravo velike zvezde trinaestog izdanja Lovefesta.

Aerodrom “Morava” lociran je na samo tridesetak kilometara od Vrnjačke Banje, a velike su šanse da mnogi dolazak putevima u Vrnjačku Banju, već ove godine zamene iznajmljivanjem letelice. Uvođenje redovnih letova za Lovefest će značiti samo više posetilaca sa svih strana sveta, a za aerodrom “Moravu” frekventan letnji saobraćaj.

Jamie Jones čak 3 sata vrti hitove na Fire bini Lovefesta

Odmah po sletanju u Srbiju legendarni Jamie Jones, uputiće se na Lovefest gde će publiku dočekati neverovatnim setom, koji će trajati čak 3 sata, duplo duže od onoga na šta su fanovi obično navikli. Tako će ova tehno legenda zatvoriti drugu festivalsku noć i zajedno sa hiljadama posetilaca dočekati čuveno Lovefest jutro na Fire Stage-u. 

Avatar photo

Autor: Igor