ULTRA WORLDWIDE NAJAVILA PRVI RESISTANCE EVENT SA CARL COXOM

 

Ultrin Resistance pokret započeo je tek pre nešto više od godinu dana, a cilj mu je pružiti dance muzici demografiju koja favorizuje underground.

Ističući vrhunske underground izvođače, Resistance je došao na Ultru kako bi utolio žeđ za techno i house puristima sa svojim otkrivanjem na Ultra Buenos Airesu, i nedavnim impresivnim stageom Arcadia Spider u Miamiju.

Ultra Worldwide sada najavljuje svoj prvi samostalni Resistance event, koji će debitovati u Peruu u oktobru ove godine sa Carl Coxom i prijateljima. Prva proslava će biti za pamćenje a uz Coxa na Explanada Costa Verdi će nastupiti Matador i Nicole Moudaber. Prekrasna lokacija će predstaviti ekskluzivno dizajniranu stage produkciju koju je osmislio tim Ultra Music Festivala.

 

Ultra će takođe napraviti Resistance turneju u Aziji kasnije ove godine, a zaustaviće se na Baliju, te u Singapuru i Tokiju. U standardnom stilu brenda, Ultra će na turneju povesti ogromne talente kao što su Dubfire, Art Department, Nic Fanciulli i mnogi drugi.

 

Avatar photo

Autor: Igor