CARL COX OTKRIO NOVE VESTI O SUDBINI KULTNOG KLUBA SPACE IBIZA

 

Space Ibiza se uskoro zatvara, a već znamo odavno da je ovo poslednja godina Carl Coxove rezidencije tamo, no sudeći prema njegovim svežim komentarima, ovo nije kraj ove klupske priče.

Upravo je Coxy otkrio novosti da će klub krajem sezone napustiti prostor na Playa d’en Bossa, a otad javlja i novosti. Njegov poslednji intervju otkriva najbolje vesti do sada, a to je da postoje planovi za preseljenje Spacea negde drugde na Ibizi.

“Postoje planovi da se klub otvori na drugom mestu, no to se neće dogoditi još barem dve godine. Hoće li biti isto? Ne znamo. Još ne znam ni hoću li biti uključen u sve to.”, rekao je za Ticketmaster pre seta na South West Four festivalu te dodao kako se veseli što će sada imati tri dana nedeljno života više, koliko mu je uzimala rezidencija u Spaceu.

“Osećam se spremnim opustiti se malo i uživati u plodovima svog rada. Možda ću konačno pronaći i devojku. Nikad nisam bio u ovoj situaciji.”, kaže Cox.

U poslednje je vreme turbulentno na Belom Ostrvu, budući je Amnesia doživela raciju, a Space i Privilege su pod budnim okom vlasti. Cox napominje kako klubovi koji čine Ibizu takvom kakva jeste neće biti tamo zauvek, ističući kako je Space taj koji je povukao zavesu prvi.

“Ako dolazite na Ibizu i želite ići u Space, DC10, Amnesia, to je deo šarma ostrva. Ali, sve će to nestati, a kada se to dogodi, Ibiza će se promeniti. Space je mesto koje je otvorilo Ibizu i biće mesto koje je zatvara. Neće više biti tako nečeg, neki klubovi će se truditi doći u tu poziciju, ali nemaju to nasleđe.”, rekao je Cox.

Vlasnici kluba Ushuaïa preuzimaju lokaciju Spacea 2017. godine.

.

Avatar photo

Autor: Igor