Umetnik iz Njujorka Sean Tyas konacno dolazi u Srbiju!

Američka trens zvezda, umetnik iz Njujorka koji je već 5 uzastopnih godina u samom svetskom vrhu, nastupiće 20.06. na Serbia Wonderland open air festivalu na radost mnogobrojnih fanova iz Srbije i regiona.

Šon Tajs je jedna od najvećih zvezda svetske EDM trens scene. Put ka uspehu mu je obezbedio Sander Van Doorn izabravši ga za pobednika na “Punk’d” takmičenju. Nastavio je da producira odlične trake i sarađivao na njima sa Arminom Van Bjurenom, Tiestom, sa Above & Beyond i mnogim drugim umetnicima. Izdavao je za Armadu, Vandit i kuću Anjunabeats dok nije pokrenuo svoj “Tytanium Recordings” gde je počeo da širi svoj autentičan electro/tech zvuk kombinovan sa trens muzikom.

Osvojio je dosta nagrada na Mixmag-u, Beatport-u i nastupao na najvećim svetskim festivalima poput Tomorrowland-a, Trance Energy-ja, Nature One-a, Mysteryland-a, Electric Zoo-a, Ultra music festival-a, Electric Daisy Carnival-a i mnogih drugih. Poznat je kao zaljubljenik u muziku i DJ koji širi ljubav i neverovatnu energiju a njegovi nastupi na čuvenom A state of Trance događaju širom Evrope se i dalje prepričavaju među njegovim fanovima.

Treba istaći da je ovo njegov debi na teritoriji Balkanskog poluostrva i da će na Serbia Wonderland festivalu sigurno biti dosta stranaca. U Jungle Tribe organizaciji ističu karte odlično prodaju i da je interesovanje za festival ogromno.

Šon Tajs je drugi objavljeni hedlajner uz Futuristic Polar Bears, a imamo ih još dosta. Cilj nam je da u Beogradu stvarno napravimo veliki festival poput najvećih svetskih festivala. Trudimo se da poslušamo naše fanove, da ispunimo njhove želje, ubacićemo sigurno i još neki pravac muzike, mislimo da će publika biti zadovoljna” – kažu u Jungle Tribe-u.

Promo karte po ceni od 1200 dinara za oba dana će se prodavati do 22.03.2014. a nakon toga će ulaznica za dva dana poskupeti na 1500 dinara. Iskoristite promo period jer izgleda da iznenađenja iz Serbia Wonderaland-a tek predstoje. Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Eventim-a i u prostorijama Jungle Travel-a, Njegoševa ulica broj 31v.

Više informacija na www.serbiawonderland.com

Avatar photo

Autor: Igor