UPOZNAJTE BOLJE THE MARTINEZ BROTHERS!

 

Central Dance Event započinje svoj četvorodnevni program sa ni manje ni više nego globalno obožavanim andergraund house duom, The Martinez Brothers. Evo ko su oni, kako su započeli svoju karijeru i dokle su stigli do danas.

The Martinez Brothers su braća Steven i Chris, rođeni u američkom predgrađu Bronx i dok svi misle da su zbog svoje velike sličnost, blizanci, njih ipak razdvaja trogodišnja razlika. Svoju karijeru započeli su još kao tinejdžeri i  dok su u isto vreme išli u srednju školu, njihov otac vozio ih je na gigove. Oni su definitivno najmlađi dvojac koji je brzo osvojio srca i fenomenalne kritike svetske rejv publike.

FOTKA kada su bili mali


Od samog početka uz sebe imaju velikog Dennis Ferrera sa kojim sarađuju na izdanjima i kojeg smatraju za članom porodice. Steve i Chris su praktično neuhvatljivi jer od momenta kada je njihova karijera krenula, oni non stop rade i svojim nastupima obilaze celu planetu. Muzički stil ovog i dalje mladog dvojca je glavnom temom house sa kojim su i započeli karijeru ali se u njihovim setovima može čuti deep house, tech house pa čak i hip hop. Ova muzička širina takođe se primećuje u njihovoj muzičkoj produkciji zbog koje i imaju taj momenat specifičnosti koja ih izdvaja.

Resident Advisor izbacio je listu sa pozicijama DJeva za 2016. na kojoj se The Martinez Brothers nalaze na 17. mestu. Bez obzira što su poznata braća godinama u nazad neizostavni deo liste prvih 30 na svetu, skok sa prošlogodišnjeg 27. mesta na ovogodišnje 17. pokazuje veliku pozitivnu razliku u napredku njihove karijere za samo godinu dana.

Na prvoj večeri Central Dance Eventa pored The Martinez Brothers i domaćih DJeva, kao strana podrška dolazi Andrea Oliva koji je je upravo izbacio traku “Vernona” na lejblu Cuttin’ Headz koji je u vlasništvu poznate braće, da ne bi mnogo objašnjavali, sami pogledajte reakcije na ovu stvar.

Avatar photo

Autor: Igor