Svetska zvezda ponovo na Serbia Wonderland-u!

 

Serbia Wonderland bajka se nastavlja. Prema brojnim anketama koje su organizatori sproveli u priči sa vernom publikom ime koje se najviše pominjalo jeste poznati holandski  di džej Dannic.

Želja publike se ispunula i priliku da slušaju Dannic-a imaće 7. apila na novom izdanju Serbia Wonderland-a u Beogradu.

Publika pamti Dannica po sjajnom nastupu koji je imao na Serbia Wonerland Festivalu 2015. godine na Beogradskoj Tvrđavi. Tada se predstavio u stilu svetske di džej zvezde i svojim nastupom  i pozitivnom energijom je ˝ kupio˝ sve prisutne.

Podsetimo da je Dannic jedan od najpoznatijih di džejeva muzičke kuće ˝Revealed˝ čiji je osnivač svetski superstar Hardwell sa kojim je uradio globalne hitove koji imaju višemilionske preglede poput ˝ Survivors˝, i ˝Kontiki˝, dok njegova najpoznatija pesma ˝ Radical ˝, koju je uradio sa Dyro-m ima preko 10 miliona pregleda.

Pored Dannic-a organizatori najavljuju novi audio/vizuelni spektaktl kao i wonderland laser show koji je u oktobru publiku približio brojnim svetskim indoor događajima ove vrste.

U prodaju je pušten ograničen broj EARLY BIRD karata koje se mogu kupiti po ceni od 890 rsd na svim blagajnama Eventima i DD Ticketsa širom Srbije.

Više informacija ne FB event stranici:

https://www.facebook.com/events/559672157566164/active_tab=discussion

 

Avatar photo

Autor: Igor