Upoznajte mračni dorćolski andergraund!

 

U klubu Geca ove sedmice nas čekaju tri opasne žurke, koje će pokazati čari mračnog dorćolskog andergraunda!
 
Partijanje počinje u četvrtak (18. decembar) kada se u okviru new wave serijala predstavljaju mlade snage vojvodjansa, za petak je planirano “nešto divlje”, dok se najslađe čuva za kraj, to jest subotu, a u pitanju je – duel veterana Rade Banyan-a i Popi Divine-a.

U četvrtak su Rončević Stefan aka Runy i Vuk Bijelac ( un:usual). Runy je jedan od važnih domaćih boraca za anderground priču i to u okviru novootvorene organizacije CMOK, ali i kao i programski menadžer kluba Alcazar u Crvenki, jednog od trenutno najaktivnijih klubova u Vojvodini. Od njega možemo da očekujemo minimal i dub zvuk sa tech-house podlogama, dok je mračni Bijelac razapet negde između Berlina, Moskve, Bukurešta, Montreala, Buenos Airesa i Novog Sada. Pa, vi vidite..

Dok nas ovog petka (20.12) očekuje nešto novo, nešto divlje! Mandarina, The Sleeper i MrFlowers, prvi put zajedno u trostrukom bektubek desetočasovnom setu! U mračnim dubinama dorćolskog andergraunda, ova trojica preiskusnih beogradskih mangupa, spremaju neponovljiv set, svojstven samo istinskim znalcima i vrsnim muzičarima. Dršte gaće i spremite rezervne majice, jer će biti vrelo vrelo, prevrelo. Ulaz je 200 dinara nakon ponoći.

A kao što već rekosmo, najslađe se čuva za kraj, to jest za subotu (21.12). Duel dvojice gradskih kauboja Rade Banyan-a i Popi Divine-a. Ko razume – shvatiće! Ko ne razume – nek dođe i shvati!

 

Avatar photo

Autor: Igor