Uranak fest odbrojavanje :: DELIMO KARTE

 
Festival Uranak je sinonim za četiri dana najbolje zabave u Srbiji. Svi posetioci Srebrnog jezera od 30. aprila do 3. maja uživaće u odličnom zvuku na četiri stejdža na kojima će nastupiti poznati domaći i strani di džejevi, kao i bendovi poput Beogradskog sindikata i Kolonije. Organizatori su pripremili i jedinstveno  krstarenje Dunavom uz neverovatnu dj posadu i goste iznenađenja.
Uranak će se održati na Srebrnom jezeru, jednom od najlepših odmarališta u Srbiji. Želja organizatora je da pokaže da se i u našoj zemlji mogu organizovati putovanja za pamćenje.
Program Uranka na četiri bine sa preko trideset domaćih i inostranih izvođača garantuje odličan provod i ispunjava najzahtevnije kriterijume najrazličitijih muzičkih ukusa.
 
Konačno su u pretprodaji celodnevne ulaznice za dnevni i noćni program po ceni od osamstotina dinara.  Ovaj tip karata će moći da se kupi i na samom Srebrnom jezeru ali u ograničenoj seriji i koštaće hiljadu dinara. Pored toga u pretpodaji se nalazi i karta za koncert Beogradskog sindikata koji će nastupiti na  OpenAir Action stejdžu prvog maja i košta petstotina dinara. Ulaznice za Boat stage su rasprodate.
 
Uranak festival, kome je ovo treća godina postojanja, sve se više „meša“ u generalno rastuću festivalsku ponudu Srbije, zanimljivim konceptom predstavljanja istočne Srbije kao jedne od najlepših destinacija za posetu u našoj zemlji.

 

Avatar photo

Autor: Igor