Urban Experience se vratio!

 Urban Experience se vratio!

Legendarna promocija sa početka dvehiljaditih koja je u Beograd dovodila najveće zvezde elektronske muzike – Urban Experience, nakon 17 godina doživljava svoje drugo izdanje.

Stariji klaberi se sećaju, a mlađi već skoro dve decenije slušaju priče o najboljim beogradskim eventima s početka ovog veka čija je kruna bio čuveni Urban Experience 2004. godine na Kalemegdanu, koji je svojim legendarnim nastupom zatvorio Carl Cox. 

Niko nije ni slutio da će posle tog izdanja 2004. godine uslediti pauza, a još manje da će trajati čitavih 17 godina. Ipak, nakon sveg ovog vremena stekli su se uslovi da se Urban Experience polako vrati u krvotok beogardskog i srpskog klabinga i to za početak kroz podršku već postojećim platformama i promocijama. 

“Napokon su se stekli uslovi da obnovimo jednu od institucija klabinga kod nas. Veoma smo uzbuđeni što imamo priliku da ponudimo još jedan doprinos već sjajnoj i raznovrsnoj klupskoj i event sceni u Srbiji. Dobra muzika, dobar provod, dobra energija i želja za oslobađanjem novih iskustava su ono što nas je pokrenulo da ponovo startujemo Urban Experience i želimo da što pre vratimo staru slavu ovoj čuvenoj platformi” kažu iz ekipa koja stoji iza ovog projekta. 

U ovom trenutku Urban Experience je aktivan kroz evente u beogradskim lokalima Leto, Ginger Bar i Boho Bar, a već za nekoliko dana biće prisutni na dve najveće beogradske žurke ovog leta: Topljenje sa Borisom Brejchom i Matinee Fest na Kalemegdanu.

Osim podrške eventima Urban Experience je rešio i da obraduje klabere ulaznicama za ove evente, tako da trk na Instagram profi @urbanexeperience.rs i saznaj kako da osvojiš karte za predstojeće evente!

Vidimo se u masi!

Avatar photo

Autor: Igor