Uskoro tiže “Techno Banter”, igra u kojoj se simulira posao izbacivača u berlinskim klubovima!

 Uskoro tiže “Techno Banter”, igra u kojoj se simulira posao izbacivača u berlinskim klubovima!

Nakon što je prošle godine najavljena, sad je i došla službena potvrda da će se posao izbacivača u berlinskim noćnim klubovima ovekovečn kroz igru.

Na jesen stiže indie video igra Techno Banter” koja je osmišljena kao simulator izbacivača berlinskih noćnih klubova. “Okruženi svetlim neonkama, prljavim ulicama i još prljavijim techno ritmovima, vi ste ta osoba koja odlučuje je li netko vredan ulaska na rejv ili ne” stoji u opisu igre.

Sama igra je prilično zabavna i sa jednostavnom pretpostavkom, a to je da kao izbacivač na vratima morate odbiti neželjene goste i održati reputaciju kluba. Tokom nekoliko sati igre, obavićete nekoliko zadataka u nekoliko rundi, i važno je zapamtiti da svaki gost koji pokušava da uđe u klub ima svoju jedinstvenu ličnost i pozadinu, i morate proceniti njihovu vrednost na osnovu niz faktora, uključujući kodeks oblačenja, ponašanje i stav.

Kao obezbedjenje, morate koristiti svoju pamet i brzo razmišljanje da odbijete neželjene goste i održite reputaciju kluba. Svaki gost dolazi sa svojom jedinstvenom ličnošću i pozadinom, a vi morate proceniti njihovu vrednost na osnovu niza faktora, uključujući kodeks oblačenja, ponašanje i stav. Zapamtite – nema plavih farmerki!” kažu kreatori video igre.

Techno Banter demo verzija već je dostupna na Steamu i možete je besplatno isprobati.

IZVOR: Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor