HIDDEN HARD CONVENTION! 20 domaćih i regionalnih techno DJ-eva na tajnoj lokaciji u Novom Sadu!

 HIDDEN HARD CONVENTION! 20 domaćih i regionalnih techno DJ-eva na tajnoj lokaciji u Novom Sadu!

HIDDEN HARD CONVENTION je naziv eventa, a TNT ekipa okuplja oko 20 djeva iz regiona (Srbija, Hrvatska, Crna Gora, BiH, Slovenija, Austrija, Nemačka i Francuska).

Event će trajati punih dvanaest sati i to od 20h do 08h. Sam koncept je dva mixera i b2b se vrti celu noć, kreće se sa hardgroove-om i prelazi se na polako na tvrdje zvukove preko techna hard techna i hard trancea na schranz i industial i onda se “spušta” bpm, pa je zatvaranje sa psidzom i trensom.

Pored svega ovoga, na samom eventu i par DJ-eva slavi rodjendan, tako da se očekuje pravi rodjendanski rejv i brutalni setovi puni najbolje moguće energije.

Early bird ulaznice su prodate pre par dana, a sada je krenula nova faza koja će poskupljivati do eventa. Do sada objavljeni DJ-evi koji dolaze su: Endzi, Heavy Colors, High on Melancholia, Lebronxu i Manorexiya.

Sama lokacija se objavljuje na dan pred event u viber kanal TNT ekipe, a da biste ušli u grupu treba da se javite u DM ekipe klikom ovde, lokacija je na 15km od centra Novog Sada i staje prigradski autobus na 50m od mesta ovog rejva!

VAŽNA NAPOMENA: Nema snimanja ni slikanja, a organizatori najavjulju da će lepiti nalepnice na kamere, želja je da ljudi uživaju u muzici, a ne da im u telefon u ruci bude non-stop.

Avatar photo

Autor: Igor