Uz Adama Bejera za miks pultom i Tom Hejds!

Adam Bejer, zvezda sledeće Heineken Lucky Records žurke, dobio je podršku iz snova, jer će 11. aprila u KPGT-u miks pult podeliti sa belgijskim di-džejem i producentom Tomom Hejdsom. Njihov nastup biće ujedno i prvo zvanično predstavljanje kultne izdavačke kuće Drumcode beogradskoj publici.
   
Tom Hejds važi za jednog od najproduktivnijih producenata na elektronskoj muzičkoj sceni, s obzirom da je više od stotinu njegovih singlova izašlo pod okriljem izdavačkih kuća poput MB Elektronics, 1605, Bedrock, i naravno Drumcode. Ovaj svetski putnik, poput Bejera, redovan je gost najeminentnijih svetskih klubova i festivala, od londonskog Fabric-a, do čuvenog I Love Techno spektakla. Iza sebe ima nekoliko Drumcode izdanja, koja ga svrstavaju u sam krem tehno scene.
 
)

Beogradska publika će moći da čuje numere sa njegovog solo albuma, izdatog u novembru 2013, a s obzirom da i Adam Bejer sprema novi album za leto, nije isključena ekskluzivna premijera njegovog novog zvuka. Tehno veče u KPGT-u će svakako obeležiti muzika overena pečatom kuće Drumcode, čiji je vlasnik i glavna zvezda upravo Bejer. Nova izdanja od umetnika kao što su Džozef Kaprijati, Geri Bek, Alan Ficpatrik i Ida Engberg će, uz Adamove i Tomove numere, dovesti publiku do potpune euforije u noći jakog ritma i neizmerne energije!

 
)

Najveći globalni portal koji se bavi promocijom i prodajom izdanja elektronske muzike, Beatport,nominovao je Drumcode za najbolju izdavačku kuću godine, dok je sam Bejer poneo nominaciju za najboljeg tehno didžeja u okviru International Dance Music Awards-a. Ugled koji ovaj švedski producent uživa u svetu tehno muzike je garancija za dobar provod i nezaboravno zatvaranje zimske sezone Heineken Lucky Records serijala žurki, koji je beogradskoj publici u poslednjih nekoliko meseci predstavio najveća imena globalne tehno scene poput Dejv Klarka, Umeka i Marka Bejlija.

 
Uz zvezde večeri, a ispred Lucky Records-a nastupiće Speedy, dok će specijalni gost biti Hristian Stojanovski, koji će predstavljati nišku DJ scenu.
Ograničeni broj ulaznica za Heineken Lucky Records tehno šou je u prodaji po promotivnoj ceni od 890 dinara samo do subote, 15. marta, na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene.
Avatar photo

Autor: Igor