DIRTY THIRTY :: Tijanin roDJenDANCE

Ove subote pripremite džogere jer visimo s plafona, padamo s terase, gađamo se tortama, polivamo pivom, topimo po podu I imamo odličan razlog: Tijana se priključuje Dirty Thirty klubu i taj veliki datum mora da se proslavi kako dolikuje, dakle uz najbolju diparu od Beograda do Sivca! Dirty Bookings ekipa ponovo je na zadatku, ovog puta u preiskusnom sastavu Tijana-Goya-Marko.

Tijana Kabić godinama unazad razmazuje vojvođansku publiku, a u proteklih godinu dana je, zahvaljujući naboju koji odašilje dok baca trake i đans sa miks pulta, postala jedna od omiljenih sexy beats izvođačica i u Beogradu. Ako već niste, obavezno čekirajte njen oktobarski miks.

Previše je reči kojima bismo mogli da opišemo Goyu, a nijedna ne bi bila dovoljna. Gomila predobrih žurki i aftera i nekoliko ključnih mikseva (obavezna literatura: septembarski podcast) kao i čitav spektar deepa koji pokriva, od hausa do tehna, smestili su ga u sam vrh domaće DJ scene. Do te mere rado viđen gost da ga uveliko tretiramo kao domaćina.

Marka Vukovića nema potrebe posebno najavljivati, u pitanju je jedan od najiskusnijih careva koji već 15 godina praši po klubovima i festivalima i nema nameru da stane. Njegov oktobarski mix iz Barake bez puno razmišljanja biramo kao jedan od najboljih warm-upova u 2013.

Vidimo se u subotu na krovuuuu!

Tijana Kabic: https://soundcloud.com/tinchy
Goya: http://www.mixcloud.com/Goya_Natasha
Marko Vukovic: https://soundcloud.com/djmarkovukovic

Cena karte: 300 RSD

Avatar photo

Autor: Igor