UZBUDLJIVA NEDELJA U DOT-U: MARKYZ, LEA DOBRIČIĆ, KRISTIJAN MOLNAR, DADA SELECTAH, VANJA BURSAĆ I SOFT 85!

 

Klub Dot i ove nedelje donosi tri odlične žurke! Od rnb-ja i hip-hopa, pa sve do minimal i deep house ritmova, jedno je sigurno – Markyz, Lea Dobričić, Kristijan Molnar, Dada Selectah, Vanja Bursać i Soft 85 napraviće još jednu klupsku nedelju za pamćenje.

Četvrtak, 20. novembar, donosi još jednu Lipstick žurku na čelu sa rezidentom Vanjom Bursać, koja ovog četvrtka ima atraktivnu gošću! U pitanju je Dada Selectah, a ljubitelji breakbeat, crackhouse, electro, bass/rnb i hip-hop žanrova znaju da se na žurkama na kojima ona pušta muziku ne stoji mirno. Žurka počinje u 22h, a ulaz je slobodan.

Ovog petka, 21. novembra, Kristijan Molnar, autor radijske emisije „Cristallisation“, predstaviće svoj celonoćni DJ set! Puno kvalitetne muzike za ples čeka sve one koji posete Dot ovog petka, a ulaz klub biće slobodan do pola 1 posle ponoći, nakon čega će se ulaznica naplačivati 200 dinara.

U subotu, 22. novembra, Dot predstavlja još jednog inostranog DJ gosta! U pitanju je Markyz koji nam dolazi iz Italije, tačnije Firence, a čiji je talenat prepoznat od strane svetski poznatih producenata poput Richie Hawtina i Marca Carole. Markyz je definitivno jedan od najperspektivnijih DJ-eva i prodcenata na italijankoj DJ sceni, a ovog petka beogradska publika imaće prilike da ga čuje u klubu Dot, uz DJ podršku sjajne Lee Dobričić i Miloša Vučkovića aka Soft 85. Ulaz u klub biće besplatan do ponoći, a nakon toga cena karte će iznositi 300 dinara.

Klub DOT je novo gradsko mesto za one sa metropolitskim ukusom za enterijer i muzičke pravce. U samom centru grada, na adresi Francuska 6, DOT svakog četvrtka, petka i subote donosi klabing za pamćenje. Pratite „Dot“ na Fejsbuku i budite uvek u toku: www.facebook.com/dot.belgrade.

 

 

Avatar photo

Autor: Igor