VANDAL STEVE nastavlja dalje! Novi miks na četiri playera, ali ovaj put na još boljoj lokaciji!

 VANDAL STEVE nastavlja dalje! Novi miks na četiri  playera, ali ovaj put na još boljoj lokaciji!

Pre nekoliko meseci Vandal Steve je izbacio svoj prvi 4 DECKS IN THE MIX, kada je svoj skill na 4 playera prikazao kroz kratak set snimljen u zubnoj tehnici, ali ovo što nam sada šalje je definitivno next level
Kao i u prethodnom videu, akcenat je stavljen na umeće i kreativnost ovog DJa i njegov still izvođenja live mashupova na 4 playera, ali ovoga puta, ni manje ni više nego na jahti koja je tokom seta plovila rekom Savom, dok se u pozadini mogu videti neki od najlepših delova Beograda kao što su Kalemegdan, Brankov most, splavovi po kojima je beogradski noćni život prvenstveno poznat, Beograd na vodi itd… 
Ne zaboravimo da je Vandal Steve prvi DJ na Balkanu koji je snimio ovaj tip seta koji je izuzetno zahtevan. Uz akcenat na DJ skills, na ovaj način je želeo da pokaže način na koji on mixa trake, ali i mogućnosti najsavremenije opreme i Rekordboxa koju DJ-evi danas ne koriste u potpunosti. Namenjeno je prvenstveno DJ-evima, ali i svima onima koji vole muziku.

Za one koji ne znaju, Vandal Steve je talentovani DJ iz Beograda, rezident DJ kluba Rocks na Zrce Beachu, jedne od najpopularnijih party destinacija na svetu. 
Kroz svoje muzičko putovanje imao je priliku da nastupa u 13 zemalja, gde se publici predstavio kroz svoj jedinstven live mashup stil. 
Izuzetno je posvećen muzici i svoje nastupe ne ograničava na jednom žanru. Iako se proslavio kao EDM DJ deleći stage sa imenima poput Fedde Le Granda, Dannica, Sick Individuals, Zonderling itd. njegova velika ljubav su house i tech house zvuk. U prilog tome govori podatak da je bio support za najveća imena tih žanrova kao što su Fisher, Danny Howard, Paco Osuna, Dom Dolla, Audiojack, Funkerman. 
Vrhunac njegove klupske karijere je svakako nastup u klubu Noa Beach Club na Zrću (trenutno 41. najbolji klub na svetu by DJ MAG). Bio je deo velikog Ultra Europe Festivala u Splitu, dok je pored toga nastupao i na Love Festu, BiH Color Festivalu, Naissus, Vibe Festivalu, Soundlovers, Fortress Festivalu itd. 

Vandal Steve Insagram: https://www.instagram.com/vandal_steve/?hl=en

 Vandal Steve Facebook: https://www.facebook.com/VandalSteveOfficial/

Avatar photo

Autor: Igor