Velika Lucky Light žurka sa Gary Beck-om, Mark Broom-om i Speedy-ijem!

 

Promocija trećeg vinyl izdanja nove srpske techno etikete “Lucky Light LTD” na kojem će se naći čuveni Gary Beck iz Škotske sa singlom “Misuse”, dok će se sa svojim remixima na izdanju pojaviti legendarni Mark Broom iz Engleske, kao i vlasnik lejbla – Speedy.

Gary Beck se smatra jednim od najinventivnijih producenata aktuelne elektronske muzičke scene. Sa svojim prepoznatljivim zvukom gostovao je po najuglednijim klubovima i festivalima širom sveta. DJ Rush, Slam DJs, Sven Vath, Chris Liebing, neki su od najvećih magova techno scene sa kojima je Gary Beck nastupao u klubovima poput kultnih berlinskih Tresor-a i Berghain-a, kao i Amnesia-e na Ibici.

Poslednjih nekoliko godina, njegova izdanja objavljena su na lejblovima kao što su Drumcode, Saved i Cocoon, a trenutno promoviše svoju etiketu BEK Audio, na kojoj se mogu naći izdanja Mr. G-ja, DJ Rush-a, Mark Broom-a i Speedy J-a.

Mark Broom je jedno od najuticajnijih imena britanske škole. Član je čuvene ostvrske techno ekipe, koju čine još Ben Sims, Mark Williams i Paul Mac, i uz njih se smatra za ostrvskog pionira hard techno zvuka.

O Broomu dovoljno govori što osim na svom label-u, Beard man, ima izdanja na etiketama legendarnih Adama Beyera i Svena Vath-a, Drumcode-u i Cocoon-u i što je redovan gost festivala Awekenings, klubova po Ibici, kao i čuvene Fabrike u Londonu i Madridu.

Žurka će biti održana 23. oktobra u Beogradu u okviru promocije Speedy-ijevog lebjla Lucky Light.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

 

 

Avatar photo

Autor: Igor