Technik b-day PARTY

 

Technik Ue je organizacija koja se bavi: Organizovanjem događaja, bukingom DJ-a, radiom i produkcijom. Dj Team Fusion , Future Noize
U subotu 15. avgusta slavimo 3 godine organizacije.

:::::::::::::::::::::::::::::::::LINE UP::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Happy People

Petar Cvetkovic 

https://soundcloud.com/cvetkovic
https://www.mixcloud.com/discover/petar-cvetkovic/

Happy People

TheSleeper

https://soundcloud.com/thesleeper
https://www.mixcloud.com/thesleeper/

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

031 Republic

Luka Vukovic 

https://soundcloud.com/luka_ue
https://www.mixcloud.com/lukavukovic750/

031 Republic

Ivan Radojevic

https://soundcloud.com/ivan-radojevic
https://www.mixcloud.com/ivan-radojevic/

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Technik

Future Noize 

https://soundcloud.com/future-noize
https://www.mixcloud.com/FUTURENOIZE/

Technik

Fusion

https://soundcloud.com/juniorue
https://www.mixcloud.com/ivanfurtula3/

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Petar Cvetković od ranije poznat i pod imenima Dirty Cover i Lomatic sa kojima je imao nebrojena izdanja za etikete Plastic City, Acilectro, Soul Industries… Etikete sa kojima saradjuje su Wiggle, Is This, Little Helpers, Moral fiber, Acilectro, Evasive… Njegove trake se sada mogu naći na više različitih chartova poznatih DJ-eva Michel De Hey, Robert Pearson, Nathan Coles i drugi… U medjuvremenu postaje stalni član Happy People organizacije. Do sad je radio sa mnogim stranim DJ-evima koji su gostovali u Srbiji (Nathan Coles, Eddie Richards, Gideon Jackson, Oxia, Terry Francis, Terry Lee Brown, The Timewriter, Alex Niggemann…

Luka Vukovic i Ivan Radojevic – Ovaj DJ duo, čije ime nerazdvojno stoji uz 031 Republic organizaciju i predstavlja sinonim za klupsku scenu Užica a i šire, od skromnih početaka na manjim žurkama u lokalima Užica, preko višednevnih manifestacija i festivala u kojima su briljirali kao rezidenti, stigli su do DJ pultova najvećih događaja u zemlji poput Exita, Love i Foam festa.
Kao jedni od osnivača i utemeljivača 031 republic organizacije, koja je jedna od, ako ne i najzaslužnija za razvoj i održavanje klupske scene u Užicu i okolini poslednjih nekoliko godina, proslavili su ime organizacije prvo u svom gradu, svojim prepoznatljivim dižućim zvukom i pozitivnim vajbovima koji uvek pokreću Užice na ples do jutra, da bi istom tom atmosferom i 031 republic pečatom plenili publiku na sve većem prostoru, širom zemlje i na raznim manifestacijama, pa tako u poslednje vreme postaju sve traženiji po beogradskim klubovima.
Ivan Radojević i Luka Vuković su kao rezidenti na sopstvenim žurkama već ugostili velika svetska tehno imena, i takođe se našli rame uz rame, tj. za istim pultom sa prestižnim producentima i DJevima od kojih se svakako izdvajaju legendarni Silicon Soul, DJ Umek, Adam Beyer, Valentino Kanzyani, Mathew Hoag, Cristian Varela, Marco Bailey i drugi.

Milan Jovanovic (SRB) Future Noize, Rodjen 04.01.1988. godine u Uzicu. Privucen melodicnim I do tada za njega nepoznatim zvukovima, sa svojih 15 godina pocinje da se interesuje za elektronsku muziku. Njegova prva ljubav je trance muzika, tacnije prog. psy I full on trance, uz koje je odrastao. Po uzoru na aktuelne DJ-eve, odlucuje da se I sam pocne time baviti. Godine vezbanja, ucinile su da danas vesto barata svim pravcima elektronske muzike. Poslednjih godina, posebnu paznju je posvetio I deeptech house, techno progressive muzici. Njegov izbor jesu tvrde ali I vesele note deeptech house,techno progressive koje vas navode na ples, I garantuju dobar provod. Prepun ideja I inspiracije, Milan danas vredno radi na stvaranju sopstvene muzike. 

Iza imena Fusion stoji Ivan Furtula DJ iz Uzica u Srbiji. 
DJingom se bavi od 2012 za jednu godinu ozbiljnog rada nastupao je u Uzicu: Pup, Cafe Vermer, Revolt, Kontra Klub. Beograd: Tapas Bar, Svemirska Kafana. Pozega: Radza Bar. Arilje Fles Kafe Bar. Umetnicki Kutak Kragujevac. 
Jedan je od osnivca Technik Ue (organizacije) 
U njegovim DJ setovima mozete cuti: Tehno, Tech, Deep Tech.
Velikog uzora izdvaja producente Mihai Popovica i Dejana Milicevica.

 

Ulaz do 12h 200rsd nakon toga 300rsd

Vidimo se na podijumu vas Technik 🙂

Avatar photo

Autor: Igor