VELIKA NAGRADNA IGRA :: Vodimo vas na Exit Festival i Love Fest

 

Odlučili smo da vas i ovog leta obradujemo i da naše fanove odvedemo na najbolje festivale u našoj zemlji. Onlyclubbing ekipa vas vodi u NAJLUDJU LETNJU AVANTURU! Učestvuj u nagradnoj igri i osvoji karte za jedan od dva najbolja festivala ovog leta u Srbiji. Delimo vam karte za EXIT FESTIVAL u Novom Sadu i za LOVE FEST u Vrnjačkoj Banji.

Izvodjači na ovim festivalima su sjajni i stvarno je teško odlučiti se gde pre djuskati, provesti sjajnih par dana leta i doživeti nezaboravne trenutke, ali na vama je ova teška odluka pa vas ostavljamo da se odlučite.

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

Svako od vas ko želi da osvoji karte treba da ovaj članak šeruje na svom facebook profilu i da ostavi komentar na ovom ČLANKU NA FACEBOOK-u NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE, ZNAČI NE NA VAŠIM PROFILIMA!!! Ko želi na Exit Festival nek postavi neki link, set, sliku u vezi samog festivala, a ko želi na Love Fest neka isto da okači neku sliku, set, link, video ili bilo šta u vezi samog festivala. 

KOMENTAR u vezi Exit Festivala KOJI BUDE IMAO NAJVIŠE LAJKOVA dobija jednu kartu ZA SVA ČETIRI DANA EXIT FESTIVALA PLUS NARUKVICU ZA VIP DEO EXIT DANCE ARENE!

KOMENTAR u vezi Love Festa koji bude imao najviše lajkova dobija JEDNU KARTU ZA CEO FESTIVAL!!! 

Znači biće DVA POBEDNIKA! Jedan za Love Fest, jedan za EXIT Festival!

DRUGA NAGRADNA IGRA:

KO NE ŽELI DA SAKUPLJA LAJKOVE I SAM SE BORI ZA SVOJU KARTU I LETNJU AVANTURU MOŽE DA OKUŠA SREĆU JER DELIMO JOŠ DVE KARTE I SVAKO KO BUDE ŠEROVAO OVAJ ČLANAK NA SVOM FACEBOOK PROFILU I POSLAO NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA KOJI FESTIVAL ŽELI KARTU MOŽE DA OSVOJI KARTU ZA TAJ FESTIVAL PLUS VIP NARUKVICU! RAZLIKA JE U TOME ŠTO ĆEMO DRUGOG POBEDNIKA NASUMIČNO IZABRATI. VI ODLUČITE DA LI ĆETE SAMI DA SE BORITE ILI SMATRATE DA STE ROĐENI POD SREĆNOM ZVEZDOM! 😀

NAGRADNA IGRA TRAJE DO 05.07.2015 DO 23H KADA ĆEMO PREBROJAVATI BROJ LAJKOVA NA KOMENTARIMA I ODABRATI POBEDNIKA!

SREĆNO….

P.S: POUČENI PROŠLOGODIŠNJIM ISKUSTVOM  LAJKOVE IZ SVIH AZIJSKIH I AFRIČKIH ZEMALJA NEĆEMO UZIMATI U OBZIR!!!

Avatar photo

Autor: Igor