DELIMO KARTE :: Tehno baron stiže u Beograd: Dejv Klark u Barutani ove subote!

 

Baron tehno zvuka i jedan od pionira ovog pravca, Dave Clarke, nastupiće ove subotu 4. jula u beogradskoj Barutani i doneti žurku koja će se sigurno dugo dugo pamtiti!

Poslednjeg puta kada je gostovao u Srbiji, Clarke je nastupio pre dve godine na zatvaranju Bašte Sava Centra. Bio je to jedan od najboljih techno partija te godine. Ovog puta, vešti Britanac će nastupiti uz našeg DJ Speedy-ja, koji je već imao više zapaženih nastupa po Evropi ove sezone i predstavlja jednog od najzanimljivijih predstavnika domaće tehno scene. Kao podrška nastupaju još Goran Kan i Marko Milosavljević.

Dave Clarke svakako spada među najutucajnije disk džokeje u poslednje dve decenije, a zahvaljujući veoma dinamičnim trakama njegova armija fanova se širi iz godine u godinu. Iako mu je tehno uvek prvi izbor, Clarke je stari panker u duši i zato u svojim energičnim setovima vešto koketira i sa drugim muzičkim pravcima. Nema mesta u svetu na kome nije nastupao, od najpoznatijih klubova do najvećih festivala. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 700 dinara i to na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

Dan ranije, u petak 3. jula, na pozornici Barutane nastupiće belgijski rok trio “Triggerfinger”, koji će biti gost Beograda u sklopu svoje aktuelne evropske turneje. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 1.000 dinara.

NAGRADNA IGRA 

DELIMO VAM 3×2 KARTE ZA GOSTOVANJE DAVE CLARKE-a U BEOGRADU!
SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE SVOJE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “DAVE CLARKE-a”. NAGRADNA IGRA TRAJE DO ČETVRTKA DO 23H KADA ĆEMO IZABRATI POBEDNIKE! SREĆNOOO…

 

Avatar photo

Autor: Igor