Veliki jubilej pionira DJ scene: “Happy people” slave 20. rođendan

Pioniri domaće DJ scene, organizacija “Happy people”, obeležiće dve decenije postojanja velikom žurkom  7. februara u klubu “The Tube”, na kojoj će specijalni gost biti čuveni Evil Eddy Richards, “kum” tech-house zvuka.  Uvretira za ovaj jubilej je u subotu (1. februar) kada dolazi predvodnik novog američkog deep-tech talasa Chad Andrew.

Srećni ljudi“ su osnovani daleke 1994. godine, kad je domaća elektronska scena još bila u povoju i smatraju se rodonačelnicima tech-house zvuka na našim prostorima. Kao i na prethodnim rođendanima HP-a, specijlani gost na proslavi ovog jubileja biće Evil Eddy Richards, jedan od ljudi koji je u elektronsku muziku “ubacio” ovaj pravac.

Malo drugačija varijanta tech zvuka slušaće se u klubu “The Tube” ove subote (1. februar)  kada dolazi DJ Chad Andrew, lider savremenog američkog deep-tech zvuka. Ovaj momak, koji je leto proveo radeći na Ibici, jedna je od vedeta etikete Dissonant, čiji je vlasnik poznati DJ Marc Antona. Ovo mu je prvo gostovanje u Beogradu, a dolazi u okviru zimske turneje.

Dan ranije (petak, 31. januar ) je Retro techno veče, gde će nastupiti domaći DJ veterani Boža Podunavac, Lale i Dušan Kačarević. Ulaz u petak je slobodan, dok se u subotu plaća 300 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor