Veliki RE:GENERATION PARTY u BANOVCIMA!!! CALAVERA & MANYA :: JOHN JOGURT :: BABYSITTERS :: ALEKSANDRA (Lexy) b2b TATJANA (Becky)

Svi oni koji su bili na našoj prvoj žurci koju smo organizovali prošlo leto na kojoj je bilo preko 400.ljudi, pitali su nas mnogo puta kad će sledeća, pa odlučili smo da vas sve obradujemo i organizujemo do sad nešto NEVIDJENO u BANOVCIMA!!!

Veliko RE:GENERATION okupljanje na kojem će gostovati naši najbolji mladi BEOGRADSKI DJ-evi CALAVERA & MANYA i JOHN JOGURT koji će nedelju dana posle naše žurke nastupati na LOVE DISTRICT-u u Beogradu pred 5000.ljudi, a sa njima zajedno će nastupiti i još poznati dvojac BABYSITTERS i sestre ALEKSANDRA (Lexy) b2b TATJANA (Becky)

STIZU U BANOVCE:

:: CALAVERA & MANYA ::

Calavera & Manya su dva krajnje odlučna producenta i DJa, koji se ne zadovoljavaju prosekom kada je u pitanju muzika i produkcija.
Svoj zvuk prvi put su predstavili u traci „I Feel (Siente Me)“ koja je dobila ogromnu podršku od artista kao što su Grant Nelson, Roger Sanchez, Robbie Taylor i mnogi drugi.

Ova pesma je doživela toliki uspon da je na kraju ušla u pet internacionalnih iTunes top lista (u Austriji/Nemačkoj/Kanadi/Švedskoj/Holandiji) i dostigla je milione pregleda na YouTube, Vimeo i Vube kanalima! Uz sve to, ušla je u mađarski DJ Mag stojeći uz pesme velikih imena kao što su Nicky Romero, Hardwell i mnogi drugi.

:: JOHN JOGURT ::

John je uradio preko 20 remiksa, od kojih je upravo jedan za Hot Since 82 za etiketu Get Physical Music koji za sad možete da čujete samo u njegovim setovima. Njegov zvuk se moze najlakše okarakterisati kao deep-tech house sa primesama detroit zvuka i acid hausa.

:: BABYSITTERS ::

Mladi domaći, ali i svetski duo Babysitters koji su potpisali prošle godine za label Hed Kandi i Ministry Of Sound, a imaćete priliku da ih čujete u Banovcima.

:: ALEKSANDRA (Lexy) b2b TATJANA (Becky) ::

Za malo jači i tvrdji zvuk na ovoj žurci biće zadužene sestre Špirić koje nam neće dati da odemo kući do samog jutra.
Iako im je Psychedelic Trance prva ljubav, ove dve mlade i talentovane devojke proširuju svoje vidike i počinju da puštaju druge pravce muzike: Deep House, Tech-House, Progressive House, Techno…

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Žurku ćemo organizovati u BALONU za fudbal i tenis u ST.Banovcima ( kod Bajića) u kojem može da stane oko 400.ljudi, tako da vam na vreme savetujemo da kupite karte za žurku koja će se dugo pamtiti u Banovcima.
Cena karte je 200.din i biće puštene u prodaju od ponedeljka. Karte će se moći kupiti i na ulazu, ali savetujemo vam da ih kupite ranije da bi obezbedili svoj ulazak. Uz fantastično ozvučenje, stage, i prostor, tu će biti i laseri, strobovi i još neka druga iznenadjenja.

CENE PIĆA će biti više nego pristupačne, a u ponudi će biti i najbolji kokteli koji će samo još više upotpuniti ovaj vrhunski provod.

Za više informacija u vezi karata i rezervacija pozovite:
064/ 583-4607 – Nikola Grcic
063/ 537-793 – Miloje Milojevic

Za vise informacija posetite oficijalni facebook event.

Avatar photo

Autor: Igor