Veliko interesovanje za prodajnu akciju 4+1, više od 70% paketa već rasprodato!

 

Zbog velikog interesovanja javnosti za prodajnim paketima ulaznica 4+1, obaveštavamo vas da je više od 70% planiranih ulaznica za prodaju preko paketa 4+1 već rasprodato i da je pravi trenutak da obezbedite svoju ekipu trodnevnim festivalskim ulaznicama za predstojeće 8. izdanje Nektar Fresh Wave Festivala!

Kupi 4 ulaznice za sebe i svoju ekipu i Fresh Wave Festival ti poklanja petu potpuno besplatno!

Od ponedeljka, 17.6. dostupni su super drugarski paketi ulaznica 4+1 koji podrazumevaju jednu trodnevnu ulaznicu gratis na četiri kupljene trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj ceni od 65 (33evra). Ne propusti šansu jer broj paketa je ograničen, okupi ekipu i na vreme se obezbedite festivalskim ulaznicama po najboljem deal-u.

U prodaji su i jednodnevne festivalske ulaznice po ceni od 30KM(15 evra) a podsećamo da su i dalje u prodaji trodnevne festivalske ulaznice! Fresh Wave Heaven će publici predstaviti više od 120 izvođača na šest festivalskih bina, a sudeći prema najavama i ugostiti posetioce iz više od 20 svetskih zemalja!

Proveri listu slobodnih smeštajnih kapaciteta za vreme festivala na freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge, na Fresh Wave Heaven-u!

Sve ulaznice dostupne su na on line ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com

 

Avatar photo

Autor: Igor