Veliko OnlyClubbing DJ TAKMIČENJE! Pobedi i puštaj na Kalemegdan Summer Festivalu!

Veliko OnlyClubbing DJ TAKMIČENJE! Pokaži svoje umeće, talenat i ljubav prema techno muzici, snimi svoj miks i puštaj zajedno sa najboljim DJ-evima iz Srbije i regiona na OnlyClubbing stejdžu u okviru Kalemegdan Summer Festivala koji će biti održan od 10-tog do 12-tog juna.

Za sve mlade DJ-eve koji su željni i spremni da pokažu svoje znanje i DJ veštine koje poseduju, a do sada nisu uspevali da dobiju priliku i puštaju na nekom većem dogadjaju. Organizujemo prvo ONLYCLUBBING DJ TAKMIČENJE u saradnji sa Kalemegdan Summer Festivalom. Pobednik ovog takmičenja će imati priliku da otvori ONLYCLUBBING stejdž 11. juna svojim setom, dok 2. i 3. mesto očekuju nagrade iznenađenja 🙂

PRIJAVLJIVANJE:

Ukoliko misliš da baš ti možeš biti pobednik takmičenja i da će tvoj set biti najbolji možeš se prijaviti slanjem svog seta u TRAJANJU OD 30 MINUTA na mail: [email protected]. Snimi svoj TECHNO SET i okači na mixcloud, soundcloud ili na youtube, napiši nam kratak info o sebi i pošalji nam to sve na gore pomenuti email. U obzir će biti uzeti samo TECHNO SETOVI!!! Prijave će trajati do PRVOG JUNA kada ćemo proglasiti TRI NAJBOLJA MIKSA, nakon toga će troje najboljih morati da snimi još jedan miks isto u trajanju od pola sata, a naši fanovi na facebook-u će odlučiti ko će pobediti i OTVORITI ONLYCLUBBING STEJDŽ 11. juna i puštati zajedno sa ANDREW MELLER-om, DRNDY-ijem i MARK DEE JACK-om!

PRIJAVE:

MAIL: [email protected]
MIKS: Okačiti na mixcloud, soundcloud ili youtube u trajanju od 30. minuta.
IZBOR MUZIKE: #SAMOTECHNO 🙂

PRIJAVI SE DO PRVOG JUNA I PUŠTAJ NA KALEMEGDAN SUMMER FESTIVALU!

Avatar photo

Autor: Igor