VIBE Festival dobija TECHNO stage

 

Ovogodišnji VIBE Festival u Kragujevcu donosi niz iznenadjenja, a prvo i jedno od najvećih je svakako širenje festivala i otvaranje novog stage-a. Orbital stage je inspirisan temom festivala koja je ove godine pod sloganom IZGUBLJENI UNIVERZUM, a biće smešten u napuštenoj industrijskoj hali u sklopu festivalskog kompleksa – Knežev arsenal. Orbital stage je osmišljen kao mesto za sve zaljubljenike u techno zvuk, što se potpuno uklapa u postojeću ambijentalnu celinu. Posetioci festivala će imati priliku da čuju veliki broj izvođača i uživaju u muzici do ranih jutarnjih časova. Uz odličan lineup, Orbital stage će scenografski biti potpuno preuredjen u skladu sa temom festivala što će doprineti potpuno jedinstvenom iskustvu.

Uz najavljeni Orbital stage, publika ima mogućnost da djuska na Main stage-u koji je namenjen EDM pravcima, ili dnevnom Sunstage-u uz lagani deep house i čarobni zalazak sunca.

VIBE Festival je tematski festival elektronske muzike, festival se održava u napuštenom fabričkom kompleksu Knežev arsenal u Kragujevcu. Četvrto izdanje VIBE festivala je zakazano za 2. i 3. septembar. 

Avatar photo

Autor: Igor