TOMORROWLAND – Prva faza izvođača kompletirana!

 

Jedan od najpopularnijih i najvećih svetskih festivala elektronske muzike Tomorrowland će se i ovog leta održati u Boomu u Belgiji između 22 i 24 jula. Kao i svake godine Tomorrowland se rasprodao u rekordnom vremenu za neverovatnih 40 minuta.

Tomorrowand je izbacio prvu fazu lajn apa na kojem se nalazi ogroman broj fenomenalnih izvođača koji će i ove godine oduševiti publiku iz svih država sveta koji posećuju ovogodišnji festival. Jedna od prvih lajn-ap najava je bila o kanadskom producentu deadmau5-u koji će ove godine da nastupi po prvi put na Tomorrowlandu. Pridružiće mu se legenda progesivnog hausa Eric Prydz u back 2 back setu na svom stejdzu. Takođe najavljeni su zvezde koje su bezbroj puta nastupali na binama Tomorrowlanda: Armin van Buuren, Martin Garrix, Oliver Heldens, Alesso i Steve Angello, švedski duo Axwell /\ Ingrosso i holandska trens legenda Ferry Corsten, koji će nastupiti kao Gouryella.

Legende house muzike će se naći na ‘We Play House’ stejdzu 22 jula na kojem nastupaju Derrick May, Frankey & Sandrino, FCL ft. Lady Linn, Axel Boman, Locked Groove i MetroboxPoznati festival naravno nije zapostavio techno i na festivalu će se naci stejdzovi SvenVath-a kao i  Dave Clarke-a. Sven Vath je domaćin Cocoon Vinyl Only Stage, koji će da ugosti Maceo Plex, Apollonia, Nastia, Sonja Moonear, Einzelkind i Fred Hush. Dave Clarke-ov stejdz će ugostiti Vitalic, Get Real, Pierre, Scuba, Pierre i Marcel Fengler.

 

Avatar photo

Autor: Igor