Timid Boy i Pleasurekraft ovog vikenda u Tjubu!

 

Hram beogradskog klabinga, klub The Tube, lagano prelazi u petu brzinu kako se bliži kraj ove zimske klubske sezone. U tom maniru, ovog vikenda nam u goste dolaze dva sjajna imena koja obećavaju vrhunski provod u “veselom podrumu u Siminoj” zajedno sa odličnom domaćom podrškom.

U petak 22.04. nam dolazi Damien Almira, poznatiji kao Timid Boy. Momak koji je u centru pažnje svetske elektronske muzičke scene još od 2003. godine kada je počeo da pušta u pariskom klubu Rex, tokom godina je radio pored imena kao što su Paul Kalkbrenner, Jeff Mills, Luciano, Seth Troxler i drugi.

Poznat je i po tome što sa Acumenom vodi čuveni “Time Has Changed” label koji mnogi ubrajaju u jedan od najjačih francuskih lejblova, a za koji su do sada izdavali Oxia, Barem, Metodi Hristov, Carlo Lio, Rhadow, Alexkid, Matthias Meyer i druga vrhunska imena svetske scene, dok je on sam izdavao za Sci + Tec, Saved, Viva, Form, Detone, Barraca i druge. Publika će ove večeri u Tjubu imati priliku da čuje i specijalan triple back2back intro koji će obezbediti Lale, Petar Cvetković i Marko Vuković; dok će outro raditi Joma Maja, jedna od finalistkinja čuvenog BURN DJ takmičenja u BiH. Ova sjajna devojka koja se istakla svojim nastupima na EXITu kao i na drugim festivalima u regionu potrudiće se da iz kluba izađete tek sa prvim zracima sunca. Cena karte je 300 RSD i možete je kupiti na ulazu u klub na veče žurke.

Ovog vikenda u goste stiže i Pleasurekraft, projekat dva momka koji od 2009. godine pomeraju granice na muzičkoj sceni. Kada vam prvu traku pušta Pete Tong a odmah potom dobijete priliku da radite remikse za Chymeru i Definitive Imprint, jasno je da nešto radite dobro i da je pred vama svetla budućnosti. Nakon trake “Tarantula” koja im je obezbedila status zvezda u svetu usledili su remiksi za Sandera Kleinenberga, Green Velveta i druge, a beogradska publika će imati priliku da ih čuje u petak 23.04.

Domaću podršku će raditi SMT#NG i Phill&Dansmore, momci koji su svoja imena i brendove #samotvrdo i “Save the Rave” ustanovili kao jednu od nezaobilaznih destinacija za sve koji voli tvrdi techno zvuk. Cena karte je 400 RSD i mogu se kupiti na veče žurke na ulazu u klub.

 

Avatar photo

Autor: Igor