VIBRACIJE BERLINA U PRODUKCIJI MOONDANCE FESTIVALA PROTUTANJALE MIKSEROM I POKAZALE ZAŠTO JE MOONDANCE OMILJENI REGIONALNI TECHNO FESTIVAL!

 

‘Road to Moondance’ žurka održana je u subotu, 18. novembra u punom sarajevskom Mikser House-u. Za odličan techno ugođaj pobrinula se ekipa Moondance-a, koja je po prvi put u BiH ugostila jednog on najboljih njemačkih DJ-eva, Olivera Deutschmanna.

Osim odličnog seta DJ-a iz čuvenog Berghaina, koji je bh. publici pokazao ono najsvježije u techno muzici, publika ništa manje nije uživala ni u setovima regionalnih DJ-eva (Forest People, Skeptik aka Pero FullHouse, pokretač i vlasnik Moondance Festivala, te domaćina koji se svojom produkcijom okreće svijetu – Borgie).

Do ranih jutarnjih sati plesalo se u krcatom Mikseru uz Moondance zvuk koji je kombinacija Detroita i Berlina, a ovim događajem vodeći regionalni underground techno festival počeo je promotivnu turneju u okviru koje će organizovati brojne žurke sa poznatim techno artistima.

Pored kvalitetne muzike i dobre zabave najsrećniji posjetioci Miksera osvojili su trodnevne karte za Moondance festival, kao i ploču Moondance Recordsa.

S obzirom na to da su rasprodane early bird festivalske ulaznice, zbog velikog interesovanja posjetilaca iz regije, 21. novembra u prodaju će biti puštene early bird 2 karte!

Moondance festival biće održan od 9. do 11. avgusta 2018. godine u Trogiru, a prvi potvrđen headliner je najbolji svjetski live act – KiNK!

 

 

Avatar photo

Autor: Igor