Victor Ruiz na Fresh Wave Pikniku 18. jula!

 Victor Ruiz na Fresh Wave Pikniku 18. jula!

U subotu, 18. jula 2020. godine, na jednoj od najmagičnijih lokacija u Bosni i Hercegovini – banjalučkom Banj brdu, održaće se novo izdanje najisčekivanije žurke na otvorenom! 

Na platou, kultnom plesnom podijumu Piknika, nastupiće Mehku i Forniva, rezidenti Fresh Wave Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack i Woodie, a zvezda večeri je fenomenalni brazilac Victor Ruiz!

Već nekoliko godina Victor je poznat po svom vrhunskom kvalitetu produkcije, zbog čega je etablirani umetnik na elektronskoj muzičkoj sceni. Njegovi remixi klasičnih pesama omiljeni su širom planete, a među najpopularnijima su „Breathe“ sastava The Prodigy, „Children“ Roberta Milesa, „Everything Counts“ Depeche Mode-a, „Teardrop“ Massive Attack-a. Victor kaže da je to njegov način da oda počast ovim umetnicima i njihovim uticajima na svetsku muziku.

Zahvaljujući zvaničnim remix izdanjima za  velika imena elektronske scene kao što su MOBY, Stephan Bodzin i Dubfire, mnogo puta je sa svojim melodičnim vrhunskim zvukom dostigao prvu poziciju na Beatportu. Tokom proteklih godina, brazilski producent iz Amsterdama rado je na turnejama širom sveta i nastupa gde god postoje oni koji cene inovativan i inteligentan zvuk. Njegovi nastupi su nezaboravni, bilo da se radi o onima na velikim festivalima pa do intimnih klubova ali i od velikih klubova do intimnih festivala, a ovaj put ubrizgaće čistu ljubav u svoj set namjenjen publici predstojećeg Fresh Wave Piknika.

Ulaznice za predstojeći Fresh Wave Piknik će uskoro će se naći u prodaji, a više detalja saznajte na našim nalozima na društvenim mrežama i na www.freshwavefestival.com

**Prodato 80% Early Bird trodnevnih, festivalskih ulaznica!

80% planiranih Early Bird ulaznica po ceni od 55KM/23EURO već je prodato, a naredni kontigent ograničenog broja trodnevnih festivalskih ulaznica prodavaće se  po ceni od 65KM/33EURO!

Sven Vath, Nastia, Ilario Alicante, Artbat i mnogi drugi čekaju te na nekoliko festivalskih bina, od 6. do 8. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Obezbedi se na vreme, poseti  

www.kupikartu.ba

Avatar photo

Autor: Igor