VIDEO :: Loco Dice oduševio prepun Magacin Depo!

Čuveni nemački DJ i producent Yassine Ben Achour poznatiji svima kao LOCO DICE sinoć je u prepunom Magacin Depo-u još jednom doveo publiku do ekstaze.

Apgrade organizacija nas je još jednom oduševila organizacijom jer je uspela da rashladi koliko je god bilo moguće vreli magacin depo koji je bio prepun. Ozvučenje kao i na gostovanju Richie Hawtina je bilo VRHUNSKO, a rasveta minimalna koja se sjajno uklopila u ceo ambijent.

Već na samom ulazu u depo se moglo osetiti da će ovo biti sjajno veče, mladi portorikanski dj i producent Caleb Calloway je napravio vrhunsku uvertiru za zvezdu večeri. Caleb je ovu godinu bukvalno posvetio Loco Dice-u jer ga prati skoro na celoj njegovoj turneji i pušta intro setove za njega. Traka koja je nas najviše oduševila u njegovom setu je Okain – Disco Bass koja je napravila ludnicu u Depo-u.

Kako je to izgledalo možete pogledati u video zapisu ispod, a momenat na 02:21 sekundi klipa će vam dočarati atmosferu kolilko je njegov intro set bio dobar.

Nakon njega na scenu stupa jedan jedini LOCO DICE koji od starta kreće u svom ritmu da vozi publiku u prepunom DEPO-u. Redjale su se sjajne trake u toku njegovog seta, a traka koja je nas najviše oduševila je KiNK – Fantasia (Truncate Remix), takodje je još pustio i trake kao što su Marco Carola – Avalanche (Madox Breakbeat Remix), Joey Beltram – Energy Flash (Original Mix), Tiga vs Boys Noize – 100 (The Martinez Brothers Keep It 100 Mix) i mnoge druge.

Pogledajte kako je Loco Dice otvorio svoj set u Beogradu!

Evo još jednog video zapisa koji smo zabeležili u toku njegovog seta. BOMBA!

Bila je ovo još jedna sjajna žurka u organizaciji APGRADE ekipe, a naredni rejv je već zakazan za petak 13. novembar kada u Beograd stiže Nicolas Jaar, više o toj žurci možete saznati klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor