VIDEO :: Nicolas Jaar oduševio preko 2000 klabera!

Euforija koja je vladala ovih dana u vezi koncerta Nicolasa Jaara u Beogradu je nešto što klabing u Srbiji još nije doživeo, karte su bile rasprodate još 10. dana pred sam dogadjaj, ulaznice su tražili svi živi i to malo parče papira koje imao u svom vlasništvu je bilo nešto najvrednije ovih dana u našem gradu!

Koncert je sada iza nas i možemo vam reći da su njegovi fanovi i svi ljubitelji njegove muzike dobili ono što su tražili, spektakl koji će se dugo pamtiti, a mi kao veliki fanovi tehno muzike kao što znate nismo baš oduševljeni. Onako iskreno, da se izrazimo najprostije moguće, za nas je to mnogo spora muzika, nama je to muzika za uživanje, za vodjenje ljubavi, da je slušate na slušalicama dok radite nešto na svom računaru, ali za onaj prostor po nama nije. Mi da smo organizatori i da dovodimo Nicolasa, lepo bi iznajmili Beogradsku Arenu ili Madlenianum u Zemunu, lepo se uvalili u stolici i uživali u njegovom sjajnom perfomansu i muzici kojoj on pušta!

Iznenadjenje večeri za nas je sjajni Valentin Stip koji je imao vrhunski set i tako nas sve rasplesao pred nastup zvezde večeri Nicolasa Jaar-a.
Nicolas je svoj set započeo oko pola dva ujutro sa do sad nevidjenim introm koji je trajao pa sigurno jedno 20. minuta, a pre toga nam se obratio preko mikrofona da oseća veliku tugu zbog terorističkog napada u Francuskoj i da se saoseća sa porodicama čiji su članovi nastradili.

Ceo njegov set je bio da kažemo u fazonu nekog disko zvuka 80-tih koji je stvarno sjajno zvuči uz svu onu rasvetu i produkciju koju je organizacija Apgrade vrhunski odradila. Publika na ovom dogadjaju je bila sasvim drugačija od svih ostalih rejv dogadjaja u Beogradu, to je starija ekipa koja je u proseku imala preko 30. godina i vidi se da su došli samo zbog njega i njegove muzike koju vole, a mladja ekipa koja je bila na žurci kao da nije ni znala  šta on pušta i koju muziku vrti, stoje onako u neverici i čekaju da krene da “gruva”, a to se naravno nije desilo i nikad nam neće biti jasno zašto neki ljudi dolaze na gostovanje nekih DJ-eva samo zato što je to IN, a pojma nemaju ko pušta i koju muziku mogu očekivati.

Zaključak cele ove večeri da je Nicolas sigurno opravdao sva očekivanja njegovih fanova jer imao sjajan set za ljude koji poštuju i vole tu muziku. Mi smo se proveli ok, ali iskreno jedva čekamo sledeći petak i drugu po redu “Dont Walk Dance” rejv na kojem gostuju Spartaque i Spektre jer je to zvuk koji mi volimo i slušamo. 

Avatar photo

Autor: Igor