VIDEO :: Spektakl na Kalemegdanu u režiji Richie Hawtina i Julian Jeweila!

Preko 2000. ljudi je sinoć na Kalemegdanu prisustvovalo techno spektaklu u režiji Minus ekipe koja nas je do ranih jutarnjih časova držala na nogama.

Posle ovodnog seta Filip Xavija, Julian Jeweil je bukvalno od prve trake krenuo da vozi sjajnim techno trakama, a redjali su se hitovi kao što su Hoodlum, Meteorite, Techno Corner i mnoge druge. Nakon njega oko pola dva ujutro na scenu stupa legenda techno muzike i jedan od najpoznatijih DJ-eva na svetu Richie Hawtin koji  svojim mračnim setom oduševio publiku.

Redjale su se trake kao što su: Alvise Torrisi – High Ratio (Original Mix), Anna – Where Are You Now (Terminal M), Markantonio – Last Way (Anthony Castaldo Rmx), Nino Bua – Inside Out, Martin Lacroix – Jungla (Original Mix), Monococ – Talk (Original Mix), BaAus – White Hole (Original mix), Mladen Tomic – Voice Of The Bass (Original Mix), Art Department – Catch You By Surprise (Guy Gerber Remix), jednostavno set za DESETKU. 

Nakon njega na stage stupa italijanski DJ i producent Fabio Florido koji nas je bukvalno razneo svojim setom. Traku koju posebno moramo naglasiti  je Martyn feat. Spaceape – Is This Insanity? (Ben Klock Remix) koja je publiku bacila u trans. 

Posebno što mora da naglasimo je VRHUNSKA organizacija samog dogadjaja, od ozvučenja koje je bilo na zavidnom nivou, pa do rasvete i svih ostalih sitnica koje su prvi dan APGRADE festivala postavile na lestvicu jednog od najboljih rejvova ove godine. Večeras nastavljamo dalje u istom ritmu jer je na redu OstGut Ton Showcase u režiji Borisa, Efdemina i Functiona.

POGLEDAJTE VIDEO ZAPISE RICHIE HAWTINA i JULIAN JEWEIL-a koje smo uhvatili sinoć:

JULIAN JEWEIL pušta traku TRAUMER – Hoodlum!

RICHIE HAWTIN POČINJE SVOJ SET:

JULIAN pušta svoju legendarnu traku Meteorite

Avatar photo

Autor: Igor