Vikend lajnap u klubu Dot:WorDa, Ilija Đoković, Andrew Meller, Teo Trunk & Roxa all night long!

 

Drugog klupskog vikenda u 2016. Dot ne miruje – naprotiv, ovaj klub na  adresi Francuska 6 za vikend koji je pred nama spremio je dve odlične klupske večeri, uz neverovatan tehno lajnap i jedan kvalitetan all-nighter.

Kao dokaz da dobre žurke prenosimo i u 2016. godinu, stiže još jedan Roxin all-nighter i to baš ovog petka, 8. januara! Očekujte najkvalitetniji deep house, tech house i techno zvukove do ranih jutarnjih časova. Žurka počinje u 23h, a ulaz sa pozivnicom je besplatan do pola sata posle ponoći, nakon čega će se na ulazu prodavati karte po ceni od 200 dinara.

U subotu 9. januara, spremite se za celu noć druženja sa tehno muzikom. Za savršenu noć postaraće se lineup u sastavu Ilija Đoković i Andrew Meller, koji će u petak imati dva specijalna gosta: WorDa stiže iz BiH i donosi sveže trake, a “naše gore list” Teo Trunk iz organizacije “The Black Box” stiže u Dot ovog petka da osveži sećanje na neke od najboljih žurki tokom 2015. Party počinje u 23h, a ulaz je free do 00:30.

Stay tuned jer u sredu, 13. januara, čekamo pravoslavnu Novi godinu, a one koji se odluče da izađu u Dot te večeri svojim DJ setovima zabaviće Sophie J, Mihajlo b2b Mudrost i Aleksandar Ivković b2b Luka Concrete DJz. Ulaz je do ponoći besplatan za sve, a od ponoći karta za muškarce koštaće 300 dinara.

 

Avatar photo

Autor: Igor