Vikend ludilo u KPTM-u: Jutra o kojima ceo grad priča

 

KPTM ovog vikenda ugostiće neke od omiljenih gradskih izvođača koji redovno prirede ludo jutarnje partijanje. Subota je rezervisana za Manchu i Mark Panic-a, dok će se sjajni Dovla pobrinuti da, kao i svaki put, propisno zagreje posetioce.

Dobro se pripremite jer vas ova ekipa neće tako lako pustiti da sedite i odmarate! Na njihovim žurkama se ne pozira previše, ali se mišići i te kako upale od vožnje po dancefloor-u.

Ukoliko želite da pročitate malo više o ovom „ludilu”, tu je i Facebook event:

https://www.facebook.com/events/1023856294402123/

Nedeljna zora biće prava „grešna” deep poslastica, jer će za miks pultom dominirati jedan od najkvalitetnijih izvođača na domaćoj elektronskoj sceni – Shoxy, a podršku će pružiti Depra iz organizacije Falso Berlina.

Shoxy spada u pionire domaće elektronske scene koji je svoju karijeru započeo u kultnim klubovima Omen i Industija u Beogradu.

Retko koji producent u Srbiji moze da se pohvali izdanjima kao sto je Shoxy. Iza sebe ima brojna izdanja za različite etikete dok najpoznatiji house i techno producenti i DJ-evi puštaju njegove kompozicije kao sto su: Chris Liebing, Loco Dice, Carl Cox, Marco Carola, Valentino Kanzyani, Davide Squillace, Apollonia i mnogi drugi. Neki Shoxy-jevi singlovi su kao najprodavaniji dospeli na vrh download chartova poput Beatporta. 2014. godine izdaje ploču za nemačku izdavačku kuću Desolat Music Group koja je u vlasništvu Loco Dice-a.

Osim toga, snimio je albume za nekoliko bendova iz Slovenije, Srbije, Hrvatske, i Češke, a radio je i post produkciju živih koncerata za umetnike kao što su Vlatko Stefanovski i Stefan Milenković, Partibrejkers, Bajaga, Ana Popović, Bilja Krstić, Sunshine, S.A.R.S., Jurica Pađen i Aerodrom Itd.

Shoxy je takođe prvi profesor elektronske muzike u Srbiji, gde je u periodu od četiri godine naučio mnogo mladih di-džejeva i producenata tajnama muzičke produkcije.

Pored Shoxy-a na partiju nastupa producent i vrsni mladi di-džej Depra na svojstven način obeležava beogradski andergraund zvuk koji uključuje minimal house muziku.

Pored višegodišnjeg iskustva na domaćoj klupskoj sceni, nastupao je po većim klubovima u Zagrebu, Amsterdamu i dobro poznatim aktuelnim beogradskim mestima.
Depra, jedan od osnivača organizacije “Falso Berlina”, izdavao je muziku za Digital Structures, LoveZone records, Selected, Crossfade Sounds.

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook event-u:

https://www.facebook.com/events/1649116478737466/

 

Avatar photo

Autor: Igor