Vikend u Dot-u

 

Baš duboko • 26-01-2017 • DOT

U četvrtak u klubu DOT duboko baš! Atmosferu do ključanja zagrejaće Peter Portman i Teo Trunk!

Kada govorimo o talentima u usponu, Peter Portman je ime koje je sve više i više uključeno u svetsku muzičku scenu. Stvorivši fuziju energije I emocije, Peter Portman je potvrdio, još u ranom dobu, da može stajati čvrsto na zemlji, ali ipak posedovati i takmičarski duh.

Nakon otklanjanja svih prepreka i uplivavanja u svoju muzičku karijeru, Peter Portman zasniva svoje produkcijsko ime iza pseudonima kao sto su Petru i Little P tokom čega jos uvek eksperimentiše sa žanrovima. Kao DJ, njegove različite tehnike su ga dovele do toga da radi rame uz rame sa Ten Walls, Nick Curly, Philipp Straub, Mene, Bono Goldbaum i mnogim drugim.

Njegova najzapaženija izdanja Patent Skillz, Parabola, Neptun City kao i mnoga druga podržana su od strane UMEK, Wax Worx, Sam Paganini, John Belk, Calavera & Manya itd.

Teo Trunk, osnivac je projekta “The Black Box”. Prisutan na sceni od pocetka 2014. godine. Od tada belezi brojne nastupe kako u Beogradu i drugim gradovima Srbije, tako i van njenih granica. Belezi brojne rezidenture u klubovima RE:PUBLIKA, Element, tenutno resident beogradskog kluba DOT. Medju znacajnijim nastupima mogu se izdvojiti “In The MOOD” Showcase, “Berlinski Zid – Festival Moderne Nemacke Umetnosti”, “Exit”, “KSF” i mnogi drugi, na kojima je pult delio sa imenima poput Nicole Moudaber, Marino Canal, Audiostorm, Aneuria, Marko Nastic, Dejan Milicevic, Lea Dobricic... Trenutno saradjuje na novom projektu o kome cemo znati vise uskoro!

 

Kristijan Molnar ALL NIGHT LONG! • 27-01-2017 • DOT

Kristijan Molnar, miljenik klupske publike i tvorac značajne radio emisije Christallization Radio Show, u petak 27.01. nastupa ”all night long” u klubu DOT!

Svoju muzičku karijeru Kristijan Molnar započeo je radisjkom emisijom Christallization Radio Show koja je nastala iz skromne želje za promovisanjem sveže elektronske muzike slušaocima radija, i od tog momenta oni su nerazdvojni tandem. Već četiri godine iza sebe uspešno predstavljaju trendove u elektroskoj muzici i gostujućim miksevima i intervjuima promovišu domaće i strane artiste. Nebitno da li je Disco, Chicago, House, Deep Techno, New Wave, Funk ili Soul, ideja Christallization radijske emisije je da emituje muziku budućnosti kroz fuziju muzičkih plesnih ritmova koji dolaze pravo sa svetskih plesnih podijuma. Konstantnim preslušavanjem nebrojeno mnogo izdanja, Kristijan u potpunosti zna koji su trenutno najtraženiji  zvuci svetske underground scene i time širi kako svoje, tako i horizonte svojih slušalaca. Chritallization radijska emisija punom parom ulazi u svoju šestu sezonu za koju priprema lepa iznenađenja. Imena koja su do sada gostovala intervjuima i DJ mixevima a veoma su vredna pomena su Red Axes, Dorisburg, map.ache, Die Wilde Jagd, Luc Mast koji inače programski menadžer poznatog De School-a. Kristijanova karijera izvan radijskog boksa konstantno buja i do sada može da se pohvali nastupima na svetski poznatoj Dance Areni Exit festivala, Love Fest-u i MAD In Belgrade festivalu ali i u klubovima Amsterdama, Kipra i Hrvatske. Protekla godina bila je više nego uspešna za ovog sada već uveliko poznatog i slobodno možemo reći, jednog od najvećih miljenika domaće scene. Nastupao je na velikom broju događaja od kojih se definitivno izdvajazatvaranje jedne večeri Dance Arene, pa Haiku žurka u Parizu, a sa velikim brojem svetski poštovanih imena od kojih su neka Black Coffee, Jeff Mills, David August, Red Axes, Redshape, Daniel Baughman, Marcus Worgull, Sandrino, Kim Ann Foxman, The Drifter, Oskar Offermann, Job Jobse, Jennifer Cardini, Ron Wilson, delio je DJ pult. Takođe, protekle godine postao je deo projekta Stereotip koji je do sada imao dve uspešne žurke u Zagrebu i Beogradu, a čiji su osnivači Dixon i Felver.  Kristijan Molnar uživa u svojim rezidenturama beogradskih klubova 20/44 i Drugstore, a skoro je postao i resident jedne večeri u zagrebačkom klubu Masters.

www.christallization.rs

www.soundcloud.com/christallization

www.facebook.com/djkristijanmolnar

 

 

Avatar photo

Autor: Igor