Vikend u klubu Kult + produžeci za državne praznike!

 Vikend u klubu Kult + produžeci za državne praznike!

Klub Kult nastavlja gde je stao prošlog vikenda i spremio je sjajan program za subotu i nedelju, takodje tu su i produžeci tj. još dve večeri klabinga uz vrhunska imena.

PETAK 10.02.

Nakon više nego savršenog novogodšnjeg seta, 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝘄 𝗠𝗲𝗹𝗹𝗲𝗿 se vraća u DJ pult Kulta, ali ovog puta sa svojim allnight-erom. Svi oni koji ga dobro poznaju, znaju da je ovo njegova omiljena disciplina jer samo tako može u potpunosti da izrazi sebe i predstavi svojoj publici. Za ovo veče se dobro naspavajte i pripremite jer će vožnja trajati dugo i slobodno očekujte sve iz njegove stare i nove produkcijske kolekcije!

Sound system: Funktion-One
Age limit: 23+
Ulaz: 800 rsd
Start/End: 23h – 05h

SUBOTA 11.02.

Kao headliner večeri, Vahicabi će svojim extended setom, dance floor usijati do maksimuma, a uz njega tu je veoma interesantan strani gost koji dolazi iz Izraela. DJ i producent pod nazivom Artificial je za kratko vreme dostigao velike stvari poput nastupa na jednom od najvećih festivala na svetu, Awakenings. Ovaj sve popularniji izvođač, za sebe kaže da je veliki poštovalac techno zvuka i da inspiraciju za svoje setove dobija direktno iz publike pred kojom nastupa. Pored njih tu je i Umique, rezident Night Shift organizacije da upotpuni i uvede nas u ovo melodično techno veče.

Sound system: Funktion-One
Age limit: 23+
Ulaz: 800rsd 
Start/End: 23h – 05h

UTORAK I SREDA 14.02 & 15.02

Vikend +1 klubu Kult! 

Opšte je poznato da su državni praznici omiljeni datumi za produžetke u klabingu. Klub Kult pripremio je jedan poseban specijal u utorak i sredu 14. i 15.februara. 

Iako globalno poseban datum, 14.februar biće pravi “praznik” jer vam je ekipa kluba KULT pripremila nesvakidašnji live act. KIRIK & ALIA PALANT live po prvi put u Srbiji, ali poslednji put u ovom sastavu zbog njenog preseljenja u Ameriku. Definitivno jedinstvena prilika za sve koji žele da oslušnu ovaj po svemu, jedan veoma specifičan live act u savršenoj kombnaciji Kirikovog ritmičnog zvuka i Aliininog hipnotišućeg vokala. Line up za dobar event nikada nije potpun bez domaće podrške i ovoga puta kao domaćini tu je Gruvi,  DJ i producent muzički okrenut ka house i minimal techno zvuku, ali sa akcentom da ga to ne ograničava da u svojim setovima istražuje i drugim pravcima jer se uvek prilagođava dance floor-u i Miskec kao savršena podloga i uvertira u ovo veoma kvalitetno muzičko veče.

Sreda 15. februar je ovoga puta stvarno “mali petak”, kada Kult započinje potpuno novi serijal, koji će se održavati svake srede, pod nazivom KULT:R. Ideja ovog projekta je da se razvija kao potpuno odvojena platforma koja će pružiti jedinstvenu kombinaciju žurke,  koja će za bazu imati poseban deo kluba Kult, ali i zapis video setova okačenih na club Kult youtube kanalu. Cilj ovog projekta je prezentovanje prvenstveno lokalnih izvođača koji kroz ovu platformu dobijaju medij da pokažu svoj talenat, a takođe i da se kroz muziku povežu sa stranim artistima koji će biti deo linup-a skoro svakog ovog izdanja. KULT:R će biti to savršeno mesto na kojem se gaje male komune istomišljenika i uživalaca svojih omiljenih elektronskih muzičkih pravaca.

Sound system: Funktion-One
Age limit: 23+
Ulaz: 1000 rsd
Start/End: 23h – 05h

Avatar photo

Autor: Igor