LEGENDARNI TECHNO VIKING DOBIO SVOJU FIGURICU!

 LEGENDARNI TECHNO VIKING DOBIO SVOJU FIGURICU!

Nakon Gurning Rave Guy-a, još jedna viralna ikona dolazi u ponudi Sandwich Toysa.

Joe Shark iz Sandwich Toysa
najavio je kako će firma uskoro pokušati rekreirati nedavni uspeh objavljivanja figurice temeljene na Gurning Rave Guy-u, i to tako što će izbaciti figuricu oblikovanu po verovatno i većoj viralnoj rejverskoj ikoni. Naravno, reč je o legendarnom Techno Vikingu!

Prisetimo se da je sve počelo 2000. godine na Loveparade-u Berlinu. Četvorominutni videosnimak umetnika Matthiasa Fritscha ste već verojatno videli, pod naslovom “Kneecam 1”, snimak prati grupu ljudi koji plešu, a predvodi ih žena sa plavom kosom. Počinje je maltretirati neki debil, ali tad u scenu uleće goloprsi tip i upozorava ga da prestane i vrati se u smeru odakle je došao.

Mem u kojem mu kasnije prozvani Techno Viking pokazujući prstom govori da nastavi hodati u jednom je trenutku možda bio i najpopularniji na svetu. Naravno, kamera nastavlja pratiti iznenadnog junaka, koji nakon smirivanja situacije po ulici Rosenthaler pleše u ritmu gromoglasnog techna.

Premijerno predstavljanje figurice Techno Vikinga, ali i njegovog kolege Water Boya, desiće se na eventu Raindance Just-In Time Productions’ Winter Series 2nd Edition 24. ovog meseca u norveškoj Mantri, ali se za 40 funti može naručiti na Facebook stranici Sandwich Toysa.

IZVOR: Klubikon.com

Avatar photo

Autor: Igor