Spektakularan uvod u Tuborg Lovefest 2023!

 Spektakularan uvod u Tuborg Lovefest 2023!

Posle čak tri godine pauze, ovog vikenda Beograd je dočekao prvi Lovefest Fire.

Nastupom Dixona u prepunom Hangaru festival se vratio na velika vrata sa prestoničkim događajima. I ovog puta, postavljeni su novi standardi kada je reč o jedinstvenom audio vizuelnom doživljaju, kojim su organizatori pokazali zašto je Lovefest 35. festival na planeti. 

Nastupom Dixona, Beograd je ugostio jednog od najpopularnijih di-džejeva o čemu svedoči i TOP DJs lista na čuvenom Resident Advisoru, na kojoj se zadržao neverovatne četiri godine zaredom. Osim brojne publike o njegovoj popularnosti dovoljno govori i činjenica da su na Lovefest Fire došli brojni domaći izvođači, kao i legende srpskog i regionalnog klabinga. 

Novi Lovefest Fire 8. aprila u Beogradu 

Najava velikog izdanja Tuborg Lovefest 2023, nastavlja se u beogradskom hangaru 8. aprila, kada će pred beogradsku publiku doći Patrick Topping, Dakissa i Luton. Ulaznice za Lovefest Fire moguće je kupiti putem lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigstixa. Broj mesta je ograničen, a prema rečima organizatora, prestonički eventi samo su uvod u novu eru Lovefesta, koja nas sve očekuje ovog leta u Vrnjačkoj Banji od 3. do 5. avgusta.

Palms Trax na drugom Lovefest KOP izdanju u martu 

I ove zime, klabing se seli na Kopaonik. Na drugo Lovefest KOP izdanje tokom tri vikenda marta i prvog vikenda aprila nam dolaze Palms Trax, jedan od miljenika regionalne publike, a tu je i William Djoko, koji je prošle godine imao najposećeniji nastup na Kopaoniku. Na Kop stižu i Manda Moore i Gina Jeanz, kao i Sirus Hood, Wise D i Kobe, Filio, Luton, Šćepine vragolije, Cavin Viviano, Gostoja, Dakissa, Phillie P i Nikola Vemić. Broj mesta za svaki vikend je ograničen, a više informacija i rezervaciju možete pronaći OVDE

Avatar photo

Autor: Igor