Vikend u klubu Kult :: Petak uz najkvalitetniji techno, a subota je veče pravih asova! 

 Vikend u klubu Kult :: Petak uz najkvalitetniji techno, a subota je veče pravih asova! 

Photos by: Marko Edge

Klub Kult je posle kratke pauze od samo dva dana spremio novi sjajan program za petak i subotu.

Petak veče je pravo veče za sve ljubitelje malo tvrđeg zvuka.

Techno princeza Lea Dobričić će savršenom kombinacijom svoje jedinstvene energije i jakih nota kao i uvek potpuno obuzeti dance floor koji je uvek spreman za to. Uz nju, Vladimir Aćić po prvi put u klubu Kult zadaće poseban techno udarac svojim veoma prepoznatljivim eksplozivnim i energičnim setom i muzikom koja ga je oblikovala u jednu od najvažnijih figura tehno scene regiona. Uvod u veče prepušten je Danilu Vladišiću, talentovanom DJu Novog sada čiji su setovi odeređeni zaraznom energijom, besprekornim ritmom i predivnim melodijama.

Subota je veče pravih asova za sve koji se osećaju kao iskreni klaberi.

Ovo veče određuju samo dva slota iz razloga što ova imena zaslužuju više od samo 2 sata regularnog trajanja seta. Vlada Janjić kao jedna od najuticajnijih ličnosti srpske klupske scene DJ, producent i promoter. Svojom 20 godina dugom karijerom učestvovao je u kreiranju scene od početka i obeležio je jednu epohu klabinga u Srbiji. Njegov DJ stil poseban je jer se u njemu susreću house, techno i elektronika, ali iznad svega Vlada uvek sledi svoj lični muzički ukus kojim svaki put edukuje publiku.

Strani gost za ovo veče je Sasha, DJ i producent sa bazom u Berlinu koji član „Sleep is comercial“ etikete. Njegovi setovi su takođe uvek i edukativni jer su savršena sklopka zvukova prošlosti, neprikosnovene kombinacije techno-a, house-a i skoro zaboravljenog electo-a.

Avatar photo

Autor: Igor