Freshwave 2023 od 10. do 12. avgusta!

 Freshwave 2023 od 10. do 12. avgusta!

Freshwave Festival održaće se predstojećeg leta, od 10. do 12. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel na nekoliko festivalskih bina uz više od 100 izvođača!

Nakon što su prošlog leta nastupe održali: Hot Since 82, Adam Beyer, Sama Abdulhadi, Technasia, Hernán Cattáneo, Claptone i više od devedeset drugih izvođača na tvrđavi Kastel, zatvorene su kapije banjalučkog Freshwave Festivala, čime je spuštena zavesa na jubilarno, deseto izdanje festivala. 

Iza nas je čitava dekada nezaboravnih trenutaka, snažnih emocija, ljubavi, fantastičnih nastupa nekih od najtraženijih svetskih i regionalnih muzičkih imena čije nabrajanje bi zauzelo površinu ekrana sa kojeg ovo čitate, stotine sati muzike, na hiljade novih prijateljstava i na milijarde neurona koji nose hormone sreće. Sada je vreme za novu dekadu.

Aftermovie desetog Freshwave Festivala dostupan je na društvenim mrežama i zvaničnoj stranici festivala YTFBIG, freshwavefestival.com

Nova dekada je stigla!

​Predstojećeg leta, od 10. do 12. avgusta, među zidinama banjalučke tvrđave Kastel, održaće se novo izdanje najvećeg BiH muzičkog festivala, kojim će biti otvorena nova dekada za Freshwave. Prateći konstantan rast festivala, Freshwave će svojoj publici, uz nastupe nekih od najpoželjnijih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda, ponuditi i gomilu drugih sadržaja, kroz festivalske zone, dnevne žurke, adrenalinske sportove, festivalski kamp, olakšane sisteme plaćanja i kretanja na festivalu, ali i u gradu Banja Luci, mnoštvo pogodnosti i vrhunsku festivalsku produkciju dostojnu nove dekade Freshwave Festivala.

Prve potvrđene izvođače za Freshwave2023 objavljujemo uskoro, pratite nas!

Avatar photo

Autor: Igor