Vikend zatvaranja osme sezone Barutane uz minimal i techno legendu Sonju Moonear, Marka Nastića i progressive trance projekte Zyce i Flegma!

 Vikend zatvaranja osme sezone Barutane uz minimal i techno legendu Sonju Moonear, Marka Nastića i progressive trance projekte Zyce i Flegma!

Zatvaranje osme sezone kultnog beogradskog kluba Barutana zakazano je za predstojeći vikend.

Ljubitelje klabinga ovog petka očekuje gostovanje Minimal i Techno legende, Sonje Moonear, vodećeg imena svetske andergraund elektronske scene, koja će te večeri nastupit sa Markom Nastićem, DJ/producentom sa preko 20 godina uspešne internacionalne karijere iza sebe. Pored njih, nastupiće i lokalci Milovan Stojanović i Rajol.

Sonja Moonear, koja nosi laskavi nadimak “ženski Villalobos” poručila je svojim fanovima: “Slobodno mogu reći da ne mogu da dočekam da se ponovo vratim u Barutanu, na tu prelepu Tvrđavu! Jedva čekam da raznesem sound system i ponovo vidim sve klabere željne dobre zabave! Nadam se da ste spremni za potpuno ludilo na dancefloor-u i mnogo plesanja uz moju muziku“.

Jedna od tri najtraženija ženska svetska DJ-a, Sonja Moonear, ponovo će se naći pred domaćom publikom kako bi demonstrirala stapanje suptilnog Minimala i moćnog Techno gruva i zabavila klabere svojim autentičnim setom i zavidnim veštinama miksanja, uz eklektični ukus i kolekciju ploča na kojoj joj se može pozavideti. Sa sobom uvek na put nosi gomilu ploča jer kaže da nikada ne zna šta da očekuje, te se u njenom koferu može naći svašta, od Ambient House-a i Techno izanja do Funky i Soulful zvukova.

Već duže vreme se radujem ovoj žurci, i konačno je došao taj momenat. Uvek uživam slušajući Sonjine setove, a ovog puta ću joj se pridružiti za DJ pultom! Siguran sam da će atmosfera biti sjajna, a naročito zato što zatvaramo osmu sezonu Barutane u ovom stilu“, izjavio je Marko Nastić, guru lokalne Techno scene, pred nastup ovog vikenda.

Subota25. septembar, rezervisana je za ljubitelje Trance zvuka i nastup Progressive Psytrance projekata Zyce i Flegma, uz podršku Goasapiens i Experiment DJ-eva: AquapipeSiviAlbert i Stole.

Nikola Kozić aka Zyce jedan je od najtraženijih svetskih Progressive Trance izvođača i najtalentovanijih producenata ovog žanra u Srbiji. Ljubav prema elektronskoj muzici se rodila tokom godina sviranja Rock muzike, a verom u sebe i ogromnim trudom je dostigao da postane prepoznatljivo ime na svetskoj Trance sceni. Nastupao je na najvećim festivalima u Australiji, Brazilu, Meksiku, Rusiji, Portugalu, Izraelu, Nemačkoj, Francuskoj, a zajedno sa jedinstvenim i strastvenim pristupom muzici, vođen originačnošću i čistom kreativnošću, Zyce šalje pozitivnu i veoma inteligentnu poruku. Kombinujući sa svojim visoko – energičnim nastupima, uvek garantuje nezaboravna dancefloor iskustva.

Iza projekta Flegma stoji Dalibor Delić. Nakon objavljivanja prvog albuma, započeo je saradnju sa Zyce-om i objavio drugi album pod nazivom “8 Cell”, za izdavačku kuću “TesseracTstudio”, koju su osnovali zajedno, a koja je okupila neka od najboljih imena današnje Progressive Trance scene kao što su: Talpa, Sonic Entity, Vertex. Flegma je izdavao i za velike Progressive Trance lejblove: “Iboga Records”, “IONO Music”, “Spin Twist”, “Blue Tunes”. Nakon godina na sceni, napravio je brojne kolaboracije i remikse sa izvođačima kao što su: Freq, Zen Mechanics, Liquid Soul, Ace Ventura i Jaia.

Ulaznice za sva gostovanja u Barutani su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa. Sve kupljene ulaznice za prošlogodišnje nastupe ovih izvođača važe i za nove datume.

Avatar photo

Autor: Igor