Vrhunska muzika, čarobna scenografija i nekoliko hiljada gostiju svih generacija na zagrebačkom We Love Sound Open Airu!

 Vrhunska muzika, čarobna scenografija i nekoliko hiljada gostiju svih generacija na zagrebačkom We Love Sound Open Airu!

Nekoliko hiljada gostiju plesalo je u ritmu najboljeg i najvećeg do sada, četvrtog izdanja We Love Sound Festivala.

Svetske DJ zvezde Loco DicePan-PotLen FakiReinier Zonneveld i drugi publiku iz cele Evrope zagrejali su i oduševili na dosad najboljem izdanju ovog već tradicionalnog Festivala.

Festival je po prvi put održan na dve bine. Između drveća Jaruna postavljen je veliki beduinski šator ispod kojeg je vladala izvrsna energija. Na prvom podijumu veče je započeo AdooDejan Milićević predstavio je izvrsan regionalni sound po kojem je poznat širom sveta. DJ dvojac Pan-Pot pokazao je koliko su željni nastupa i druženja s publikom. Zagrebačka publika s veseljem je prihvatila Len Fakija, dok je Festival izvrsnim setom pred oduševljenom publikom svojim live nastupom zatvorio Reinier Zonneveld, a koji je u Zagrebu nastupio po prvi put. Sudeći po ovacijama publike, Zonneveld je nova velika DJ zvezda na techno sceni, koji će se zasigurno vrlo brzo pozicionirati među najbolje DJ-eve techno muzike.

Reinier Zonneveld We Love Sound 2021 by Julien Duval
Photo: Julien Duval

Obe bine i podijumi bili su puni s nekoliko hiljada gostiju iz Hrvatske, ali i posetilaca koji su stigli iz cele Evrope te zemalja regije. Hrvatski DJ-evi KaliPips i legenda zagrebačke elektronske scene Felver dali su izvrstan uvod pred nastup nemačkog DJ-a, tuniskog porekla, Loco Dicea koji nije krio oduševljenje povratkom u Zagreb na njemu jedan od najdražih festivala. Program je zatvorio Len Faki sa posebnom house DJ setom.

We Love Sound 2021 by Julien Duval
Photo: Julien Duval

Nakon pauze izazvane pandemijom publika je pokazala koliko je željna kvalitetnih muzičkih događaja. Četvrti We Love Sound održao se uz strogo poštivanje epidemioloških preporuka pa su tako na Festival mogli ući samo oni posetioci koji su imali EU Covid certifikat, negativan test, a testiranje je bilo omogućeno i na samom ulazu.

Festival se održao uz podršku Turističke zajednice Grada Zagreba.

We Love Sound Festival najavljuje nova zimska izdanja u zagrebačkoj Hali kada su na rasporedu mesečna muzička gostovanja svetskih DJ zvezda.

Avatar photo

Autor: Igor