Virtuelni Green Love festival u decembru i januaru !

 Virtuelni Green Love festival u decembru i januaru !

Okolnosti koje su zadesile čitavu planetu, stavile su 2020. godinu „na čekanje“, pa tako i umetnost. Ali ona je pronašla način da živi. Ljubitelji elektronske muzike i ove Nove godine moći će da uživaju u svojim omiljenim setovima najpopularnijih domaćih i stranih di džejeva, jer se Green Love festival seli u virtuelni svet.

„U vremenu kada je najbitnije zdravlje, i kada je dom najsigurnije mesto, morali smo pronaći alternativne načine za naš Green Love festival. Trenutno nismo u mogućnosti da Novu godinu provedemo svi zajedno, i zato smo odlučili da našoj publici poklonimo osam nastupa vrhunskih di džejeva, u decembru i januaru“, kažu organizatori Green Love festivala.

Green Love virtuelni maraton počeće u utorak, 15. decembra, kada će se za miks pultom naći mlada i talentovana Katalina, dok će naredni dan, 16. decembar biti rezervisan za di džeja koji već 17 vlada na domaćoj elektronskoj sceni, Miloša VujovićaU četvrtak, 17. decembra nastupiće grandiozni Vladimir Aćić, dok će u petak, 18. decembra, na virtuelnoj sceni Green Love festivala, zasijati Metodi Hristov.

Već 2. januara vrhunska energija nastavlja da pleni, jer tada nastupa već prepoznatljiva Sesha. Treći dan 2021. godine, obeležiće fenomenalni Lag, dobitnik nagrade „Ambasador“ za 2019, dok je 4. januar rezervisan za moćnu i talentovanu Leu DobričićKraj Green Love maratona obeležiće nastup neponovljivog Jay Lumen-a.

Publika će svih osam nastupa moći da prati preko Fejsbuk stranice kao i Jutjub kanala Green Love festivala od 20 sati. Svi nastupi su besplatni.

Sve informacije, publika može pronaći na Fejsbuk i Instagram stranici Green Love festivala, kao i na sajtu.

Ovogodišnji Green Love festival organizuje se u saradnji sa Tuborgom i organizacijom Freedom music.

#SAMOODGOVORNO rejvujem zbog sebe i svojih bližnjih!

Avatar photo

Autor: Igor