Vodimo te na elektronski događaj godine! Osvoji karte za No Sleep Festival!

 

Beograd 8. i 9. novembra postaje klaberski centar Evrope, jer nas očekuje još jedno izdanje No Sleep festivala! U Glavni Hangar u Luci Beograd dolaze Amelie Lens, Bicep DJ set, Kobosil, Mind Against, Anastasia Kristensen i mnogi drugi, a širom prestonice očekuju nas i drugi večernji setovi, dnevne žurke, after, pa i No Sleep konferencija!
 
Provedi se sa prijateljem u Glavnom Hangaru, klubovima Drugstore, 20/44 i half, kao i drugim elektronskim žarištima prestonice uz Only Clubbing!
 
Prati nas na Instagramu i u komentarima na OVOM LINKU tagguj prijatelja i napiši koju zvezdu ovogodišnje No Sleep postave željno iščekuješ i zašto, a mi ćemo možda baš tebe nagraditi sa dva paketa ulaznica za celokupni No Sleep festival!
 
Budi kreativan i nađi se među tri srećnika čija imena ćemo da objavimo 2. novembra!
 
No Sleep Festival 2018 – The Official Aftermovie:
 

Više informacija o festivalu i trenutnoj ceni ulaznica možeš da pronađeš na stranici Nosleepfestival.com i na svim prodajnim mestima u mreži Gigstix.com.

 
Za ovogodišnji No Sleep Festival vlada ogromno interesovanje, te će Beograd 8. i 9. novembra ugostiti izuzetno veliki broj fanova elektronske muzike iz preko 30 zemalja sveta. No Sleep festival održaće se na nekoliko lokacija u prestonici, među kojima su Glavni Hangar u Luci Beograd, kao i klubovi Drugstore i half. Fanove uskoro očekuju nova imena festivala, a dolazak u petak, 8. novembra, već je najavila elektronska postava koju čine Amelie Lens, Kobosil, Joyhauser, VTSS, Lag, Forest People, Klinac, Apollo, Z++, FAM i Cake Boys, dok će za subotnju groznicu, pod zastavom proslave 20 godina svetski poznatog londonskog kluba fabric, biti zaduženi Bicep, Mind Against, Anastasia Kristensen, Terry Francis, Anna Wall, YokoO, Bokee i Popi Divine.
Avatar photo

Autor: Igor