Vodimo vas na SHUTTEL BUS after Umek @KPTM!

 

Shuttle Bus ili “Vodim Te Na After” autobus vas vozi direktno sa žurke na after! Prvi put oproban nakon Apgrade with Loco Dice žurke u Depo-u kao rezultat uspešne saradnje kluba KPTM I organizacije 031 Republic, pokazao se kao prava odluka, pa smo rešili da vam ga ponovimo.

Smisao i ideja ovog autobusa je da se beogradski klabig inovira u cilju postavljanja novog standarda. Želimo da vam predstavimo novi fazon odlaska na after I time pokažemo zahvalnost svim gostima koji posećuju naš klub, naše žurke i aftere. Mesta u autobusu su ograničena i za sada ne postoji mogućnost rezervisanja. Želimo da bezbedno i brzo nastavite partijanje i stoga da na vreme obezbedite svoje mesto u Shuttle busu. Vreme polaska zavisi od žurke dok je vreme ukrcavanja 30 min. Kada će Shuttle bus biti organizovan? Uvek kada se ukaze potreba I prilika za istim, o čemu ćemo vas obavestavati putem KPTM I 031 Republic fb stranice.

Ove subote Shuttle Bus ce biti parkiran u Trećem bulevaru, ispred samog Expo centra u 5h, sa planiranim startom u 5.30h. Nakon regularne Milk & Honey žurke u KPTM-u gde će vam biti predstavljena dva B2B seta, after nastavljaljamo isto tako sa još dva B2B-a. Ne propustite sjajno zezanje i ludilo u busu! Every night I’m shuttling!

-Milk & Honey line up:

Battric B2B MIVU (Verbreiten Rec / Baile Musik / Monday Morning)

Goya B2B Natasha (Funpro4)

-SHUTTEL BUS after Umek line up:

Luka Vukovic B2B Ivan Radojevic (031 Republic)

Kristijn Sajakovic B2B Milovan Stojanovic (Dbdz)

 

Avatar photo

Autor: Igor