Vrnjačka Banja prva sertifikovana destinacija u Srbiji! Đurović: Spremno dočekujemo goste Lovefesta

 Vrnjačka Banja prva sertifikovana destinacija u Srbiji!  Đurović: Spremno dočekujemo goste Lovefesta

Vrnjačka Banja je prva u Srbiji, koja je kao mesto ponela titulu sertifikovane čiste i sigurne destinacije u našoj zemlji. Sertifikat, koji dodeljuje Hores, predstavlja dokaz da je Banja sigurna zona koja svojim gostima nudi odmor uz primenu svih zdravstveno-higijenskih mera. 

Prema rečima predsednika opštine Vrnjačka Banja Bobana Đurovića jedan od ciljeva koji je Banja sebi postavila je da u svakom segmentu bude prva, kako po uređenosti i čistoći, tako i po broju noćenja i broju gostiju, za koje je uveren da će održavanjem Lovefesta tokom avgusta ove godine podići turizam na viši nivo.     

“Veoma sam ponosan što je jedna tako renomirana organizacija prepoznala Vrnjačku Banju kao prvu i za sada jedinu sertifikovanu bezbednu destinaciju u Srbiji, koja poštuje procedure koje su propisale Svetska zdravstvena organizacija i Vlada Republike Srbije. Posebno mi je drago da se to dogodilo pred početak letnje sezone u kojoj smo potpuno spremni da uz poštovanje svih aktuelnih  mera dočekamo i goste Lovefesta za koje sam siguran da su se uželeli i našeg mesta i svima nama omiljenog muzičkog festivala u zemlji”, istakao je Đurović. 

“Posle sjajnih vesti koje su nam nedavno stigle od zvaničnika naše zemlje, ovo je samo još jedan pokazatelj da je festival itekako moguće održati i veoma smo ponosni što je upravo Vrnjačka Banja prvi nosilac ovog veoma bitnog sertifikata. Sigurni smo da će to dodatno doprineti da se što više mladih ljudi pre svega vakciniše, a zatim i ponovo dođe na jedan od najboljih festivala u regionu”,poručuju iz organizacije Lovefesta. 

Lovefest će prema planu biti održan od 5. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a publika festivala će se posle godinu dana pauze ponovo naći pred velikim svetskim zvezdama. Prema ranijim informacijama zvaničnika pristup festivalu biće omogućen svim vakcinisanim posetiocima, kao i onim posetiocima koji imaju antitela, dok će za sve ostale biti omogućen brzi antigenski test.

Avatar photo

Autor: Igor