We Love Sound najavio najveći techno događaj u Zagrebu ovog proleća!

 We Love Sound najavio najveći techno događaj u Zagrebu ovog proleća!

Zagrebačka HALA domaćin je jedinstvenom techno događaju u organizaciji poznatog event branda We Love Sound.

Nakon popuštanja mera, uz covid potvrde, očekuje nas pravi party koji smo dugo čekali. Neograničen broj ljudi i vrhunski techno garancija su dobre zabave koja nas očekuje u petak, 01.04. od 16 do 02 sati.

Nakon što smo doživeli očaravajuće plesno druženje na posljednjem događaju u Hali Zagreb s Fuse London, We Love Sound tim vas sa zadovoljstvom pozivama na novo muzičko putovanje uz majstora techno scene Luigija Madonnu na čelu. Uz njega će nastupiti španska DJ-ica i producentica Indira Paganotto koja je rezident u poznatom klubu DC-10 na Ibizi. U goste dolazi i predstavnik napuljskog techno zvuka Roberto Capuano kao i Mattia Trani koji je stekao nadimak “Budućnost italijanskog techna”. Specijalni gost na sljedećoj We Love Sound avanturi bit će hrvatski techno heroj – DJ Jock.

Luigi Madonna je postao miljenik publike na svim kontinentima, krasi pultove u nekim od najpoznatijih svetskih klubova, uključujući Printworks u Londonu, Crobar u Argentini i svetski poznatom klubu Amnesia na Ibizi, uz rezidenture u berlinskom klubu Watergate i londonskom Fabricu. Zvezda je i mnogih festivala kao što su Awakenings, Sonus festival i Resistance na Ibizi.

Indira Paganotto “pali” plesne podijume više od deset godine, ali ova godina je bila veliki proboj za ovu špansku DJ-icu i producentkinju. Upravo je potvrdila klupsku rezidenturu na Ibizi DC-10, izdala je neverovatne i jedinstvene čvrste EP-jeve pod nazivom “Number”, “Yellow Lambo” na “Octopus Recordings”, “Katsumi” i “Red Ninja” na “Second State”, nakon čega su usledile koncerte u klubovima i festivalima širom sveta.

Zagreb je dugo čekao prvi veliki party koji ćemo sigurno dugo pamtiti.

Ulaznice za ovaj događaj se mogu kupiti na zvaničnoj web stranici We Love Sounda.

Avatar photo

Autor: Igor