WISE D & KOBE POTPISALI ZA 5 JAKIH LEJBLOVA I SPREMNO ČEKAJU POČETAK LETNJE SEZONE!

DJ duo Wise D & Kobe bili su vredni tokom zime i svakodnevno radili u svom studiju na novom materijalu. Već duže vreme imaju ideju da u Srbiju premijerno dovedu čoveka koji je jedan od vodećih figura izdavackih kuća poput: Hot Creations, Repopulate Mars, Emerald City

Shodno tome rešili su da naprave izdanje upravo za neki od navedenih lejblova i povežu se direktno sa DJ zvezdom iz Los Angelesa, tačnije sa LEE FOSS-om. Posle tačno godinu dana uspeli su u tome i stigla je traka “Rutendo” koja je izašla pre nekoliko dana za Repopopulate Mars! Konekcija je ostvarena, a da li ce Lee i njegova lepša polovina ,koja često nastupa sa njim, Anabel Englund posetiti naše clubbere ostaje nam da vidimo.

Ubrzo nakon Rutendo trake stiže i njihovo šesto po redu izdanje za čuveni Toolroom Records, što ih svrstava na vodeće mesto u regionu po broju potpisanih izdanja za njih. Njihova nova tech house traka “Dysomnia” našla se na kompilaciji sa imenima poput: Booka Shade, Danny Howard, Wally Lopez…
Inače vlasnik Toolrooma MARK KNIGHT dolazi u Beograd 31.maja i nastupiće na popularnom splavu Lasta, a nastup Wise D & Kobe-a moći ćete da čujete 07.juna takodje na Lasti.

Posle dva navedena lejbla stigla je još jedna nova traka. Ovaga puta nešto mekša varijanta i poslastica za ljubitelje underground House groove-a. Traka nazvana “Minor Joys” izdata je za lejbl Too Many Rules koji je u vlasništvu jednog od rezidenta vodećih clubova na Ibizi – DJ Javi Bora.
Traku možete čuti ovde:

http://classic.beatport.com/track/minor-joys-original-mix/11932940

To je to što se desilo u maju od njihovih izdanja, a vrlo uskoro stiže i novi materijal koji će izaći za dva lejbla: Under No Illusion i Little Festival Records.

Avatar photo

Autor: Igor