Wonderland: Andrew Rayel na “Poglavlju dva”

DJ, kojeg nazivaju “novim Arminom van Bjurenom”, pridružuje se već poznatim imenima za “Poglavlje dva: Vatreno nebo”. Najavljeni su Simon Patterson i Aly&Fila, a sa njima nastupa i Andrew Rayel.

“Počastvovani smo što ćemo ugostiti najveće svetske DJ-eve, i ovo nam je siguran znak da je Serbia Wonderland na pravom putu da se razvije u svetski poznati festival trance i EDM muzike”, poručuju iz organizacije.

Rajel, čuven po besprekornoj kombinaciji melodija, harmonije i energije,  može se pohvaliti nastupima na brojnim svetskim festivalima poput Kazantip, Global Gathering, Trancefusion, Ball En Blanc, Trancemission i Ministry of Sound, kao i na A State of Trance 600 događajima.

Radio je remikse za imena kao što su Van Bjuren, Markus Šulc, Tiesto i drugi, i obezbedio sebi podršku elite koja je omogućila da se njegov zvuk proširi od andergraund klubova do mejnstrim festivala. Na novoj listi prestižnog “DJ Maga” zauzeo je rekordno 28. mesto. 

Prvih 1.000 ulaznica za “Vatreno nebo”, 14.februara, rasprodato je u rekordnom roku po ceni od 890 rsd. Od ponedeljka je u prodaju pušten drugi kontigent od 1.000 promotivnih karata koje će se prodavati po ceni od 1.000 rsd.  Karte se mogu nabaviti na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a.

Organizatori najavljuju da će uskoro objaviti i četvrto internacionalno ime koje će nastupati na Serbia Wonderlandu 14. februara.

Avatar photo

Autor: Igor